Transferde hummalı çalışma!

Spor 15.12.2015 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Transferde hummalı çalışma!

3.Lig’te ilk devrenin tamamlanmasının ardından gözler transfere çevrildi. Darıca G.B’de takımdan ayrılacak futbolcuların yerini doldurmak için harekete geçen yöneticiler, kaliteli isimleri kadrosunu katmak için kesenin ağzını açacak.

3.Lig 3.Grup’ta ligin ilk devresini Play-Off barajının 9 puan uzağında tamamlayan Darıca G.B’de gözler transfere çevrildi. Sadi’nin takımdan ayrılmasının ardından Miraç, Ömer ve Emre’yle de yollarını ayıracak olan sarı yeşilli yönetim, bu futbolcuların boşluğunu kaliteli isimlerle doldurmaya kararlı. Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, yönetim kuruluna transfer listesini sunarken, yönetim listede yer alan isimleri transfer etmek için hummalı bir çalışma başlattı. ANTALYA KAMPINA YETİŞTİRMEK İSTİYORLAR Silin’in özellikle transfer edilecek olan kanat oyuncusu üzerinde titizlikle durduğu, süratli ve çabuk bir ismin kadroya katılması için yönetime gerekli raporu verdiği öğrenildi. Takımlarında sözleşmeleri devam eden futbolcuları transfer etmenin zorluğunun farkında olan sarı yeşilli yöneticiler, ince eleyip sık dokuyarak nokta atışlar yapmayı planlıyor. Yeni transferleri 17 Aralık’ta başlayacak olan Antalya kampına yetiştirmek isteyen Başkan Abdullah Örs ve kurmayları bu süreçte deyim yerindeyse nefes almayacak.
3.Lig’te ilk devrenin tamamlanmasının ardından gözler transfere çevrildi. Darıca G.B’de takımdan ayrılacak futbolcuların yerini doldurmak için harekete geçen yöneticiler, kaliteli isimleri kadrosunu katmak için kesenin ağzını açacak.

3.Lig 3.Grup’ta ligin ilk devresini Play-Off barajının 9 puan uzağında tamamlayan Darıca G.B’de gözler transfere çevrildi. Sadi’nin takımdan ayrılmasının ardından Miraç, Ömer ve Emre’yle de yollarını ayıracak olan sarı yeşilli yönetim, bu futbolcuların boşluğunu kaliteli isimlerle doldurmaya kararlı. Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, yönetim kuruluna transfer listesini sunarken, yönetim listede yer alan isimleri transfer etmek için hummalı bir çalışma başlattı.

ANTALYA KAMPINA YETİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Silin’in özellikle transfer edilecek olan kanat oyuncusu üzerinde titizlikle durduğu, süratli ve çabuk bir ismin kadroya katılması için yönetime gerekli raporu verdiği öğrenildi. Takımlarında sözleşmeleri devam eden futbolcuları transfer etmenin zorluğunun farkında olan sarı yeşilli yöneticiler, ince eleyip sık dokuyarak nokta atışlar yapmayı planlıyor. Yeni transferleri 17 Aralık’ta başlayacak olan Antalya kampına yetiştirmek isteyen Başkan Abdullah Örs ve kurmayları bu süreçte deyim yerindeyse nefes almayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.