Tren İstasyonunda Feci Ölüm!

06.02.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tren İstasyonunda Feci Ölüm!

Hızlı tren yolunda elektrik direğine çıkan şahıs feci şekilde can verdi. Şahsın indirilmesi çalışması sırasında bir tren Gebze istasyonunda bekletildi. Tuzla'da İçmeler hızlı tren istasyonu yakınında elektrik direğine çıkan bir kişi yüksek gerilim hattına kapılarak feci şekilde can verdi. Olay akşam saatlerinde Tuzla ilçesi Evliya Çelebi Mahallesi İçmeler istasyonu yakında meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre bir şahıs hızlı tren yolunun elektrik direğine çıktı. Yüksek gerilim akımına kapılan şahıs, feci şekilde yanarak can verdi. Şahıs direğe asılı kalırken ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Direklerdeki elektrik akımının kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri görevliler şahsı bulunduğu yerden indirmeye çalıştı. Şahıs uzun çalışmaların ardından bulunduğu yerden indirilirken, çalışmalar sırasında sefer halindeki bir tren Gebze istasyonunda bekletildi. Bulunduğu yerden indirilen şahsın cesedi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hızlı tren yolunda elektrik direğine çıkan şahıs feci şekilde can verdi.

Şahsın indirilmesi çalışması sırasında bir tren Gebze istasyonunda bekletildi.

Tuzla'da İçmeler hızlı tren istasyonu yakınında elektrik direğine çıkan bir kişi yüksek gerilim hattına kapılarak feci şekilde can verdi. Olay akşam saatlerinde Tuzla ilçesi Evliya Çelebi Mahallesi İçmeler istasyonu yakında meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre bir şahıs hızlı tren yolunun elektrik direğine çıktı. Yüksek gerilim akımına kapılan şahıs, feci şekilde yanarak can verdi. Şahıs direğe asılı kalırken ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Direklerdeki elektrik akımının kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri görevliler şahsı bulunduğu yerden indirmeye çalıştı. Şahıs uzun çalışmaların ardından bulunduğu yerden indirilirken, çalışmalar sırasında sefer halindeki bir tren Gebze istasyonunda bekletildi. Bulunduğu yerden indirilen şahsın cesedi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.