19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TRENİN ÖNÜNE ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Kocaeli 27.02.2016 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TRENİN ÖNÜNE ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Kartepe'de bir kişi trenin önüne atlayarak intihar etti

Kocaeli Kartepe Köseköy Hipodrom mevkiinde bir kişi trenin önüne atlayarak intihar etti. Şahsa çarpan trenin makinisti de treni durdurdu ve yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. İntihar eden kişinin yakınları da olay yerine geldi.  BAĞDAŞ KURUP ÖLÜMÜ BEKLEDİ Edinilen bilgi ve iddialara göre; İsmi henüz öğrenilemeyen genç erkek şahıs, sabah saatlerinde belirtilen adreste tellerin arasından geçti. Şahıs daha sonra rayların üzerine bağdaş kurarak oturdu. Bölgede bulunan bir inşaatın çalışanları, şahsı o halde görünce, "Yapma" diye bağırsa da şahsı ikna edemedi. Pendik'ten gelen ve Ankara istikametine giden trenin çarpması sonucu yaklaşık 100 metre sürüklenen şahıs yaşamını yitirdi.
Kartepe'de bir kişi trenin önüne atlayarak intihar etti

Kocaeli Kartepe Köseköy Hipodrom mevkiinde bir kişi trenin önüne atlayarak intihar etti. Şahsa çarpan trenin makinisti de treni durdurdu ve yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. İntihar eden kişinin yakınları da olay yerine geldi. 

BAĞDAŞ KURUP ÖLÜMÜ BEKLEDİ

Edinilen bilgi ve iddialara göre; İsmi henüz öğrenilemeyen genç erkek şahıs, sabah saatlerinde belirtilen adreste tellerin arasından geçti. Şahıs daha sonra rayların üzerine bağdaş kurarak oturdu. Bölgede bulunan bir inşaatın çalışanları, şahsı o halde görünce, "Yapma" diye bağırsa da şahsı ikna edemedi. Pendik'ten gelen ve Ankara istikametine giden trenin çarpması sonucu yaklaşık 100 metre sürüklenen şahıs yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.