19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tribünlerden çekildik!

Spor 25.02.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tribünlerden çekildik!

DARICA G.B’NİN 12.ADAMI ÇINARALTI’NDAN ŞOK KARAR!

Darıca Gençlerbirliği'nin itici gücü Çınaraltı, Sivas Belediyespor maçı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada tribünden çekildiklerini açıkladı. Güvenlik güçlerinin taraftarlara jop çekmesini sert bir dille eleştiren Çınaraltılılar, hem bu konu hem de kulübün satış süreci ile ilgili açıklama yapılıncaya kadar tribünlere gelmeyeceklerini bildirdiler. Darıca Gençlerbirliği'nin oynadığı her deplasman ve iç saha maçında boğazını parçalarcasına desteklemiş, 1934 yılında kurulan şehrinin takımını hiçbir şehirde sahipsiz bırakmamış, futbolcularının önünde kalkan olmuş, taşlanmış otobüslerin camının kırık olması soğukluğuyla evine hasta dönen, semti için bilmediği şehirlerde rakip taraftarlara çatışan ÇINARALTILILAR olarak, bugünkü tribünde yaşanan olayları hazmedemeyerek Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği olarak böyle bir açıklama yapma zorunda kaldık. ÇINARALTI AÇIKLAMA BEKLİYOR Bu takım için çoluk çocuğunun vaktini çalıp deplasman yapan, deplasmana giderken otobüslerde ders çalışan çocuklara "jop" çekmek bir güvenlik personelinin haddi değildir, olmayacaktır da. Olaylara sessiz kalan, müdahale etmeyen, adı gazetelerde Darıca Gençlerbirliği yeni başkanı olarak geçen başta Arif GÜLEN olmak üzere tüm mercilere duyurulur. Darıca Gençlerbirliği'ni siyasi bir figür olarak görüp, takımın peşkeş çekilerek satılmasını ve satılış sürecini açıklayan bir muhatap bulana kadar ve bugün tribünlerde yaşanan olaylara bir açıklık getirilene kadar Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği ÇINARALTILILAR GRUBU olarak tribünlerden çekilme kararı alıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...  
DARICA G.B’NİN 12.ADAMI ÇINARALTI’NDAN ŞOK KARAR!

Darıca Gençlerbirliği'nin itici gücü Çınaraltı, Sivas Belediyespor maçı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada tribünden çekildiklerini açıkladı. Güvenlik güçlerinin taraftarlara jop çekmesini sert bir dille eleştiren Çınaraltılılar, hem bu konu hem de kulübün satış süreci ile ilgili açıklama yapılıncaya kadar tribünlere gelmeyeceklerini bildirdiler.

Darıca Gençlerbirliği'nin oynadığı her deplasman ve iç saha maçında boğazını parçalarcasına desteklemiş, 1934 yılında kurulan şehrinin takımını hiçbir şehirde sahipsiz bırakmamış, futbolcularının önünde kalkan olmuş, taşlanmış otobüslerin camının kırık olması soğukluğuyla evine hasta dönen, semti için bilmediği şehirlerde rakip taraftarlara çatışan ÇINARALTILILAR olarak, bugünkü tribünde yaşanan olayları hazmedemeyerek Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği olarak böyle bir açıklama yapma zorunda kaldık.

ÇINARALTI AÇIKLAMA BEKLİYOR

Bu takım için çoluk çocuğunun vaktini çalıp deplasman yapan, deplasmana giderken otobüslerde ders çalışan çocuklara "jop" çekmek bir güvenlik personelinin haddi değildir, olmayacaktır da. Olaylara sessiz kalan, müdahale etmeyen, adı gazetelerde Darıca Gençlerbirliği yeni başkanı olarak geçen başta Arif GÜLEN olmak üzere tüm mercilere duyurulur. Darıca Gençlerbirliği'ni siyasi bir figür olarak görüp, takımın peşkeş çekilerek satılmasını ve satılış sürecini açıklayan bir muhatap bulana kadar ve bugün tribünlerde yaşanan olaylara bir açıklık getirilene kadar Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği ÇINARALTILILAR GRUBU olarak tribünlerden çekilme kararı alıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.