TRT DİYANET KİTAP OKU-YORUM EKİBİ GEBZE' DE

Gebze 25.03.2016 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TRT DİYANET KİTAP OKU-YORUM EKİBİ GEBZE' DE

Gebze Genç İHH Yönetimi’nden “imaj ve ideal” semineri. Gebze Genç İHH Yönetimi TRT Diyanet Tv'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak.

Gebze Genç İHH Yönetimi’nden “imaj ve ideal” semineri. Gebze Genç İHH Yönetimi TRT Diyanet Tv'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak. “İMAJ VE İDEAL” ÜZERİNE KONUŞACAKLAR Gebze Genç İHH Yönetimi yaptığı etkili programlara devam ediyor. Gebze Genç İHH Yönetimi, TRT Diyanet TV'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak. 27 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00’da gerçekleşecek olan program Gebze İHH Temsilciliğinde gerçekleşecek. GENÇ İHH GENÇLERİ BEKLİYOR Gebze Genç  İHH, TRT Diyanet TV'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun ve Mustafa Toprak ile İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliğinde gerçekleştirecekleri "İMAJ VE İDEAL" Konulu söyleşiye tüm gençleri davet ediyor. 
Gebze Genç İHH Yönetimi’nden “imaj ve ideal” semineri. Gebze Genç İHH Yönetimi TRT Diyanet Tv'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak.

Gebze Genç İHH Yönetimi’nden “imaj ve ideal” semineri. Gebze Genç İHH Yönetimi TRT Diyanet Tv'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak.

“İMAJ VE İDEAL” ÜZERİNE KONUŞACAKLAR

Gebze Genç İHH Yönetimi yaptığı etkili programlara devam ediyor. Gebze Genç İHH Yönetimi, TRT Diyanet TV'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun’u ve Mustafa Toprak’ı ağırlayacak. 27 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00’da gerçekleşecek olan program Gebze İHH Temsilciliğinde gerçekleşecek.

GENÇ İHH GENÇLERİ BEKLİYOR

Gebze Genç  İHH, TRT Diyanet TV'de yayınlanan "Kitap Oku-Yorum" Programı yorumcularından Halil İbrahim Uzun ve Mustafa Toprak ile İHH İnsani Yardım Vakfı Gebze Temsilciliğinde gerçekleştirecekleri "İMAJ VE İDEAL" Konulu söyleşiye tüm gençleri davet ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.