19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TRT ile Türkkan arasında bayrak tartışması!

Siyaset 30.10.2019 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TRT ile Türkkan arasında bayrak tartışması!

İyi Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan TRT 2’nin yayınlarında logo ile birlikte Türk Bayrağı’nı kullanmadığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Türkkan’a aynı görselin videosu ile yanıt veren TRT 2 kurumsal hesabı, “Belki şu arada görmediğiniz, görmek istemediğiniz bir Türk Bayrağı vardır” dedi. Türkkan daha sonra TRT World’de de Türk Bayrağı olmayan bir görüntüyü paylaştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla neredeyse bütün televizyon kanalları logolarının yanına ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı ekledi. İyi Parti Grup Başkan Vekili, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TRT’nin bazı kanallarında Türk Bayrağı olmadığını fark etti. Sosyal medya sitesi Twitter hesabından ilk olarak TRT 2’nin ünlü ressam Bob Ross’un programını yayınladığı bir anın görüntüsünü paylaşan Türkkan, “İbrahim Eren'in çiftliği TRT, bu kutlu günde ekranlarında bir Türk Bayrağı olmamasını açıklayabilir mi? Yoksa ressam Bob Ross'un mu çizmesini bekliyor” dedi. DIŞ GÜÇLER Mİ İSTEDİ? TRT 2 kurumsal hesabından kısa süre içerisinde Lütfü Türkkan’a videolu bir cevap geldi. İlgili yayının videosunu paylaşan TRT 2, logodaki Ayyıldız ayrıntısına dikkat çekti, “Belki de şurada bir yerde görmediğiniz, görmek istemediğiniz bir Türk bayrağı vardır” ifadelerini kullandı. Lütfü Türkkan TRT 2’ye, “Bayrağı da mı değiştirdiniz saklı bürokrat” cevabını verdi. Daha sonra TRT World kanalının yine bayraksız bir görselini paylaşan Lütfü Türkan, “Hani bu coğrafyanın haklı sesini kısan dış güçlere inat kurulmuştu TRT World. Yoksa ekranlarınızda Türk Bayrağı olmamasını dış güçler mi istedi? TRT’de al bayrağı görmeye tahammül edemeyen bir adamı Genel Müdür yapan zihniyet bu günü unutur ama biz unutmayız. Bir kenara not ederiz, gün gelir hesabını sorarız” dedi. TRT World kanalından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.          

İyi Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan TRT 2’nin yayınlarında logo ile birlikte Türk Bayrağı’nı kullanmadığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Türkkan’a aynı görselin videosu ile yanıt veren TRT 2 kurumsal hesabı, “Belki şu arada görmediğiniz, görmek istemediğiniz bir Türk Bayrağı vardır” dedi. Türkkan daha sonra TRT World’de de Türk Bayrağı olmayan bir görüntüyü paylaştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla neredeyse bütün televizyon kanalları logolarının yanına ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı ekledi. İyi Parti Grup Başkan Vekili, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TRT’nin bazı kanallarında Türk Bayrağı olmadığını fark etti. Sosyal medya sitesi Twitter hesabından ilk olarak TRT 2’nin ünlü ressam Bob Ross’un programını yayınladığı bir anın görüntüsünü paylaşan Türkkan, “İbrahim Eren'in çiftliği TRT, bu kutlu günde ekranlarında bir Türk Bayrağı olmamasını açıklayabilir mi? Yoksa ressam Bob Ross'un mu çizmesini bekliyor” dedi.

DIŞ GÜÇLER Mİ İSTEDİ?

TRT 2 kurumsal hesabından kısa süre içerisinde Lütfü Türkkan’a videolu bir cevap geldi. İlgili yayının videosunu paylaşan TRT 2, logodaki Ayyıldız ayrıntısına dikkat çekti, “Belki de şurada bir yerde görmediğiniz, görmek istemediğiniz bir Türk bayrağı vardır” ifadelerini kullandı. Lütfü Türkkan TRT 2’ye, “Bayrağı da mı değiştirdiniz saklı bürokrat” cevabını verdi. Daha sonra TRT World kanalının yine bayraksız bir görselini paylaşan Lütfü Türkan, “Hani bu coğrafyanın haklı sesini kısan dış güçlere inat kurulmuştu TRT World. Yoksa ekranlarınızda Türk Bayrağı olmamasını dış güçler mi istedi? TRT’de al bayrağı görmeye tahammül edemeyen bir adamı Genel Müdür yapan zihniyet bu günü unutur ama biz unutmayız. Bir kenara not ederiz, gün gelir hesabını sorarız” dedi. TRT World kanalından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.