TSE’den personel eğitimi

Gebze 03.11.2020 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

TSE’den personel eğitimi

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Yangın Söndürme Cihazları Muayene, Bakım, Test ve Dolum Personeli Eğitimi’ verildi. TSE Yönetim Sistemleri Baş Tetkikçisi Dr. Cahit Atlı tarafından Gebze Kalite Kampüsü Yerleşkesinde verilen eğitim kapsamında, Yangın Söndürme Cihazlarına bakım ve dolum hizmeti veren iş yerleri için; Bakım ve dolum personeline ilgili yönetmelik ve standartların tanıtılması, yangın söndürme cihazları, cihazlarda kullanılan söndürücü maddeler, muayene, bakım, test, bakım hizmetleri konularını kapsayan teknik bilgiler örnek uygulamalar ile anlatıldı.  Eğitimin sonunda TSE Ankara Personel Belgelendirme Müdürlüğü tarafından katılımcılara sınav düzenlendi. 

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Yangın Söndürme Cihazları Muayene, Bakım, Test ve Dolum Personeli Eğitimi’ verildi.

TSE Yönetim Sistemleri Baş Tetkikçisi Dr. Cahit Atlı tarafından Gebze Kalite Kampüsü Yerleşkesinde verilen eğitim kapsamında, Yangın Söndürme Cihazlarına bakım ve dolum hizmeti veren iş yerleri için; Bakım ve dolum personeline ilgili yönetmelik ve standartların tanıtılması, yangın söndürme cihazları, cihazlarda kullanılan söndürücü maddeler, muayene, bakım, test, bakım hizmetleri konularını kapsayan teknik bilgiler örnek uygulamalar ile anlatıldı.  Eğitimin sonunda TSE Ankara Personel Belgelendirme Müdürlüğü tarafından katılımcılara sınav düzenlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.