TÜBİTAK başvurusu için son 3 gün

Gebze 31.07.2019 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜBİTAK başvurusu için son 3 gün

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere yaklaşık olarak 1 ay önce Uzman, Uzman Yardımcısı alım ilanına çıkan TÜBİTAK başvuruları için son 3 gün kaldı

Kurum ve kuruluşlarında bünyesinde istihdam edilmekle mükellef olan uzman ve uzman yardımcılığı kadrolarında görevlendirilmek üzere her gün yüz binlerce vatandaş, uzman yardımcılığı ile ilgili istihdam ilanlarını takip etmeye devam ediyor. İlgili uzmanlık ile ilgili olarak yayımlanan son ilanlardan birisi olan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan uzman yardımcılığı ilanına başvuruların gün geçtikçe artması ile birlikte, hala adayların başvuru yapmalarının mümkün olduğu son tarihler de ilan edildi. CUMA GÜNÜ SON TÜBİTAK uzman yardımcısı alım ilanında yer alan bilgilere göre başvuru yapmak isteyen adayların en geç 2 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerektiği ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu. TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi gereken süreç için adayların iletişim kurabilecekleri adresler ise; Dr. Zeki Acar Cad. No:1 41470 Gebze/KOCAELİ E-Posta: mam.ik@tubitak.gov.tr Telefon: 0262 677 21 72 - 0262 677 21 74 şeklinde ilan edildi. Başvuru yapacak olan adayların son 3 gün içerisinde şahsen ve online sistemde kayıtlı olarak başvurularını tamamlamaları gerektiği açıklandı.
TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere yaklaşık olarak 1 ay önce Uzman, Uzman Yardımcısı alım ilanına çıkan TÜBİTAK başvuruları için son 3 gün kaldı

Kurum ve kuruluşlarında bünyesinde istihdam edilmekle mükellef olan uzman ve uzman yardımcılığı kadrolarında görevlendirilmek üzere her gün yüz binlerce vatandaş, uzman yardımcılığı ile ilgili istihdam ilanlarını takip etmeye devam ediyor. İlgili uzmanlık ile ilgili olarak yayımlanan son ilanlardan birisi olan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan uzman yardımcılığı ilanına başvuruların gün geçtikçe artması ile birlikte, hala adayların başvuru yapmalarının mümkün olduğu son tarihler de ilan edildi.

CUMA GÜNÜ SON

TÜBİTAK uzman yardımcısı alım ilanında yer alan bilgilere göre başvuru yapmak isteyen adayların en geç 2 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerektiği ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu. TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi gereken süreç için adayların iletişim kurabilecekleri adresler ise; Dr. Zeki Acar Cad. No:1 41470 Gebze/KOCAELİ E-Posta: mam.ik@tubitak.gov.tr Telefon: 0262 677 21 72 - 0262 677 21 74 şeklinde ilan edildi. Başvuru yapacak olan adayların son 3 gün içerisinde şahsen ve online sistemde kayıtlı olarak başvurularını tamamlamaları gerektiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.