TÜBİTAK MAM Fuar’da

Gebze 24.10.2018 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜBİTAK MAM Fuar’da

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)’nin düzenlediği ve 11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İSTSU - İstanbul Su Kongresi ve Fuarı’na TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü katılım sağladı.

Fuar süresince, Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü’nün gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar kapsamında; Seramik Membran Filtrasyonu, R/V TÜBİTAK Marmara Araştırma Gemisi, Biyolojik Azot Gideriminde Kullanılan Anammox Bakterisi, İSKİ Derin Deniz Deşarj Hatlarının Görüntülenmesi, Sıvı Atık-Atıksu yönetimi ve Geri Kazanımı, Hibrit Kavitasyon Reaktörü konularında tanıtımlar yapıldı. Fuara TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü Müdürü Dr. Selma Ayaz, Müdür Yardımcıları Doç Dr. Özgen Ercan ve Doç. Dr. Haldun Karan, Başuzman Araştırmacılar Dr. Selda Murat Hocaoğlu, Dr. Özgür Doğan ve Dr. İpek Çelen Erdem, Uzman Araştırmacı İrfan Baştürk ve İş Geliştirme Birimi’nden Başuzman Araştırmacı Dr. Cemil Seyis katılım sağladı. Türkiye’nin su yönetimi, sektördeki yeni teknolojiler ve su endüstrisinin geleceğine dair oturumların gerçekleştirildiği, sektörün öncü firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediği fuarda, Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü standı katılmcılar tarafından yoğun ilgi gördü. KÜBRA AKABALI
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)’nin düzenlediği ve 11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İSTSU - İstanbul Su Kongresi ve Fuarı’na TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü katılım sağladı.

Fuar süresince, Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü’nün gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar kapsamında; Seramik Membran Filtrasyonu, R/V TÜBİTAK Marmara Araştırma Gemisi, Biyolojik Azot Gideriminde Kullanılan Anammox Bakterisi, İSKİ Derin Deniz Deşarj Hatlarının Görüntülenmesi, Sıvı Atık-Atıksu yönetimi ve Geri Kazanımı, Hibrit Kavitasyon Reaktörü konularında tanıtımlar yapıldı. Fuara TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü Müdürü Dr. Selma Ayaz, Müdür Yardımcıları Doç Dr. Özgen Ercan ve Doç. Dr. Haldun Karan, Başuzman Araştırmacılar Dr. Selda Murat Hocaoğlu, Dr. Özgür Doğan ve Dr. İpek Çelen Erdem, Uzman Araştırmacı İrfan Baştürk ve İş Geliştirme Birimi’nden Başuzman Araştırmacı Dr. Cemil Seyis katılım sağladı. Türkiye’nin su yönetimi, sektördeki yeni teknolojiler ve su endüstrisinin geleceğine dair oturumların gerçekleştirildiği, sektörün öncü firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediği fuarda, Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü standı katılmcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.