TÜBİTAK’tan öğretim üyelerine önemli destek!

Gebze 01.06.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜBİTAK’tan öğretim üyelerine önemli destek!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğretim üyelerinin projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2019 yılı 2. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında bilimsel değerlendirmeye alınarak destek kazandı. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğretim üyelerinin projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2019 yılı 2. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında bilimsel değerlendirmeye alınarak destek kazandı. TÜBİTAK 1001’de yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklemekte. Bu kapsamda GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri Öztürk ‘Drosophila Sirkadiyen Fotoreseptör İnteraktomunun Fonksiyonel Karakterizasyonu’ başlıklı projesi, GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Altundaş’ın “O-N,O-spirolakton ve İzoksazolinelerin Asimetrik Sentezleri: Doğal Ürün 4-Hidroksiornitin, 4-hidroksinorvalin ve 4-hidroksiamino Asit Türevlerinin sentezleri” başlıklı projesiyle destek almaya hak kazandı.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğretim üyelerinin projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2019 yılı 2. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında bilimsel değerlendirmeye alınarak destek kazandı.
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğretim üyelerinin projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2019 yılı 2. döneminde "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında bilimsel değerlendirmeye alınarak destek kazandı. TÜBİTAK 1001’de yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklemekte. Bu kapsamda GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuri Öztürk ‘Drosophila Sirkadiyen Fotoreseptör İnteraktomunun Fonksiyonel Karakterizasyonu’ başlıklı projesi, GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Altundaş’ın “O-N,O-spirolakton ve İzoksazolinelerin Asimetrik Sentezleri: Doğal Ürün 4-Hidroksiornitin, 4-hidroksinorvalin ve 4-hidroksiamino Asit Türevlerinin sentezleri” başlıklı projesiyle destek almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.