Tuğçe, Avrupa Şampiyonu

Spor 02.08.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tuğçe, Avrupa Şampiyonu

Büyükşehir Kağıtsporlu Milli Judocu Tuğçe Beder Ümitler kategorisinde elde ettiği birçok başarının ardından gençler kategorisinde de göz doldurdu.

Almanya’nın başkentinde gerçekleştirilen Gençler Avrupa Kupası’nda tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Tuğçe Beder başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mavi beyazlı sporcumuz Avrupa Kupası’nda altın madalya kazanarak milli marşımızı okutmayı başardı ALTIN MADALYA KAZANDI Gençler Avrupa Kupası Almanya’nın Sportforum Berlin Salonu’nda gerçekleşti. Avrupa’nın en önemli genç judocularının katıldığı turnuvada Büyükşehir Kağıtspor’lu Tuğçe Beder 48 kiloda mücadele etti. Tuğçe Beder, kadınlar 48 kiloda Fransız Shirine Boukli ile altın madalya için mücadele etti. Milli judocumuz Beder, rakibini ippon ile yenerek altın madalyanın sahibi oldu. “İNŞALLAH DEVAMI GELECEK” Tuğçe Beder, madalya töreninin ardından yaptığı açıklamada, turnuvaya gelmeden önce çok çalıştığını belirterek, "Günde 3 antrenman yaptık. Sonunda altın madalyamı ülkeme kazandırdım. Bugün de çok yoruldum. İnşallah devamı da böyle gelecek." diye konuştu.
Büyükşehir Kağıtsporlu Milli Judocu Tuğçe Beder Ümitler kategorisinde elde ettiği birçok başarının ardından gençler kategorisinde de göz doldurdu.

Almanya’nın başkentinde gerçekleştirilen Gençler Avrupa Kupası’nda tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Tuğçe Beder başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mavi beyazlı sporcumuz Avrupa Kupası’nda altın madalya kazanarak milli marşımızı okutmayı başardı

ALTIN MADALYA KAZANDI

Gençler Avrupa Kupası Almanya’nın Sportforum Berlin Salonu’nda gerçekleşti. Avrupa’nın en önemli genç judocularının katıldığı turnuvada Büyükşehir Kağıtspor’lu Tuğçe Beder 48 kiloda mücadele etti. Tuğçe Beder, kadınlar 48 kiloda Fransız Shirine Boukli ile altın madalya için mücadele etti. Milli judocumuz Beder, rakibini ippon ile yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

“İNŞALLAH DEVAMI GELECEK”

Tuğçe Beder, madalya töreninin ardından yaptığı açıklamada, turnuvaya gelmeden önce çok çalıştığını belirterek, "Günde 3 antrenman yaptık. Sonunda altın madalyamı ülkeme kazandırdım. Bugün de çok yoruldum. İnşallah devamı da böyle gelecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.