19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜGVA Çayırova Yaşaroğlu’nu ağırladı!

Çayırova 14.12.2018 - 18:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜGVA Çayırova Yaşaroğlu’nu ağırladı!

TÜGVA Çayırova konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu’nu ağırladı. Çayırova’lı gençlere İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan Yaşaroğlu’na ilgi yoğun oldu.

TÜGVA’nın Gençlik Medresesi projesi kapsamında Çayırova Temsilciliği, konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu’nu ağırladı. “Hisli Bir Yürek: Akif” konusu ile Çayırova’lı gençlere İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan Yaşaroğlu’na gençlerin ilgi yoğun oldu. TÜGVA Çayırova temsilciliğinde gerçekleştirilen programda sunum yapan bölgemizin edebiyatçılarından Musa Yaşaroğlu, Mehmet Akif´in, eserlerindeki vatan sevgisi ile hala günümüze ışık tutmaya devam ettiğini ifade etti. Gençlerin dikkatli bir şekilde takip ettiği Yaşaroğlu konuşmasını sürdürürken, İstiklal Şairi´nin, Milli Mücadele yıllarındaki fedakarlıklarından ve Mısır´daki zor günlerinden kesitler sundu. Mehmet Akif´in bugünlere ışık tutan birçok yönünün katılımcılar ile paylaşıldı. YEŞİLKAYA TEŞEKKÜR ETTİ Programda konuşan TÜGVA Çayırova İlçe Başkanı Fatih Yeşilkaya ise, genç kardeşlerimize Milli mirasımız istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlaması onların hayatında bir ışık tutması için bugün burada konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu Hocamızı ağırladık. Çok güzel geçtiğine inandığım bu programımız genç kardeşlerimiz içinde etkili oldu. Musa Hocamıza, programımıza katılan genç kardeşlerimize ve programımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
TÜGVA Çayırova konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu’nu ağırladı. Çayırova’lı gençlere İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan Yaşaroğlu’na ilgi yoğun oldu.

TÜGVA’nın Gençlik Medresesi projesi kapsamında Çayırova Temsilciliği, konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu’nu ağırladı. “Hisli Bir Yürek: Akif” konusu ile Çayırova’lı gençlere İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan Yaşaroğlu’na gençlerin ilgi yoğun oldu. TÜGVA Çayırova temsilciliğinde gerçekleştirilen programda sunum yapan bölgemizin edebiyatçılarından Musa Yaşaroğlu, Mehmet Akif´in, eserlerindeki vatan sevgisi ile hala günümüze ışık tutmaya devam ettiğini ifade etti. Gençlerin dikkatli bir şekilde takip ettiği Yaşaroğlu konuşmasını sürdürürken, İstiklal Şairi´nin, Milli Mücadele yıllarındaki fedakarlıklarından ve Mısır´daki zor günlerinden kesitler sundu. Mehmet Akif´in bugünlere ışık tutan birçok yönünün katılımcılar ile paylaşıldı.

YEŞİLKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan TÜGVA Çayırova İlçe Başkanı Fatih Yeşilkaya ise, genç kardeşlerimize Milli mirasımız istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlaması onların hayatında bir ışık tutması için bugün burada konuşmacı yazar Musa Yaşaroğlu Hocamızı ağırladık. Çok güzel geçtiğine inandığım bu programımız genç kardeşlerimiz içinde etkili oldu. Musa Hocamıza, programımıza katılan genç kardeşlerimize ve programımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.