TÜGVA’DAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YAZ OKULU

Kocaeli 05.06.2018 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜGVA’DAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YAZ OKULU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ortaokul öğrencilerine yönelik yaz okulu açıyor. Açılacak olan yaz okulunda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle hem eğlenmesi hem de öğrenmesi hedefleniyor.

Her geçen yıl kapsamını daha da geliştiren TÜGVA Yaz Okulları Kocaeli’de Gebze, Gölcük, Darıca, Çayırova, Başiskele, Kartepe ve İzmit’te öğrencileri ağırlayacak. Kur’an-ı Kerim Kursları başta olmak üzere Peygamberler Tarihi, Öncü şahsiyetlerin hayatları, Siyer-i Nebi ve Adab-ı Muaşeret İlmihal ve dersleri alanlarında başarılı öğretmenler tarafından anlatılacak. ETKİNLİKLER Toplam bir ay sürecek olan Yaz Okulu’nda Tarihi Mekân gezileri, Yüzme kursları, lunapark, binicilik, basit robotlar, okçuluk, mini golf gibi birçok etkinlikle kampa katılan öğrenciler,  yaz tatillerini faydalı ve eğlenceli bir şekilde geçirecekler. BAŞVURULAR BAŞLADI Son kayıt tarihi 29 Haziran 2018 olarak belirlenen TÜGVA Yaz Okuluna kayıt olmak isteyenler ortaokul öğrencileri velileriyle birlikte yaşadıkları ilçedeki TÜGVA temsilcilik binasına giderek ya da tugva.org adresini ziyaret ederek kayıt işlemlerini yapabilirler. 2 Temmuz tarihinde başlayacak olan yaz okulu, 3 Ağustos tarihine kadar günde 4 ders ve etkinlik yapılarak devam edecek. '' UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAYACAKLAR '' 10-15 yaş arası erkek ve kız öğrenciler için TÜGVA Kocaeli tarafından düzenlenen yaz okulu hakkında konuşan TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut , '”Her sene olduğu gibi bu sene de yaz okulumuzu düzenliyoruz. Düzenlediğimiz her yaz okulu bir öncekinden daha başarılı ve geniş kapsamlı oluyor. Bu yılda üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığımız bir yaz okulu geçireceğimize tüm kalbimle inanıyorum.  Kayıt olan kardeşlerim inşallah bu yaz unutulmaz bir tatil yaşayacaklar.” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli Temsilciliği, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ortaokul öğrencilerine yönelik yaz okulu açıyor. Açılacak olan yaz okulunda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle hem eğlenmesi hem de öğrenmesi hedefleniyor.

Her geçen yıl kapsamını daha da geliştiren TÜGVA Yaz Okulları Kocaeli’de Gebze, Gölcük, Darıca, Çayırova, Başiskele, Kartepe ve İzmit’te öğrencileri ağırlayacak. Kur’an-ı Kerim Kursları başta olmak üzere Peygamberler Tarihi, Öncü şahsiyetlerin hayatları, Siyer-i Nebi ve Adab-ı Muaşeret İlmihal ve dersleri alanlarında başarılı öğretmenler tarafından anlatılacak.

ETKİNLİKLER

Toplam bir ay sürecek olan Yaz Okulu’nda Tarihi Mekân gezileri, Yüzme kursları, lunapark, binicilik, basit robotlar, okçuluk, mini golf gibi birçok etkinlikle kampa katılan öğrenciler,  yaz tatillerini faydalı ve eğlenceli bir şekilde geçirecekler.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Son kayıt tarihi 29 Haziran 2018 olarak belirlenen TÜGVA Yaz Okuluna kayıt olmak isteyenler ortaokul öğrencileri velileriyle birlikte yaşadıkları ilçedeki TÜGVA temsilcilik binasına giderek ya da tugva.org adresini ziyaret ederek kayıt işlemlerini yapabilirler. 2 Temmuz tarihinde başlayacak olan yaz okulu, 3 Ağustos tarihine kadar günde 4 ders ve etkinlik yapılarak devam edecek.

'' UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAYACAKLAR ''

10-15 yaş arası erkek ve kız öğrenciler için TÜGVA Kocaeli tarafından düzenlenen yaz okulu hakkında konuşan TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut , '”Her sene olduğu gibi bu sene de yaz okulumuzu düzenliyoruz. Düzenlediğimiz her yaz okulu bir öncekinden daha başarılı ve geniş kapsamlı oluyor. Bu yılda üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığımız bir yaz okulu geçireceğimize tüm kalbimle inanıyorum.  Kayıt olan kardeşlerim inşallah bu yaz unutulmaz bir tatil yaşayacaklar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.