19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜGVA DARICA TEMSİLCİSİNİ ATADI!

Darıca 03.01.2017 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜGVA DARICA TEMSİLCİSİNİ ATADI!

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Daha önce Gebze, İzmit ve Gölcük ilçelerine atama gerçekleştiren TÜGVA, Darıca ve Başiskele ilçe temsilcilerini de atayarak beş ilçede teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz zaman diliminde başarılı çalışmalar ile büyük salon programlarına imza atan TÜGVA Kocaeli, 2016-2017 planlaması kapsamında Teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğini duyurmuştu. Hızlı aksiyon alma kabiliyetine sahip tecrübeli gençlerden oluşan İl Yönetimi, Darıca ve Başiskele temsilcilerini de atadı. TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf YAZICI; “Hedefimiz çok kısa süre içinde tüm ilçelerde teşkilatlanarak çalışmalarımıza hız kazandırmak olacaktır” dedi. Yazıcı ayrıca “ Geriye kalan yedi ilçede görüşmelerimiz ve mülakatlarımız devam ediyor. Dikkat edeceğimiz en önemli husus liyakat sahibi genç kardeşlerimizle yol yürümek olacaktır” diyerek vakfın hassasiyetlerine dikkat çekti. TÜGVA DARICA TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE “KEMAL AKA” ATANDI Darıca İlçe Temsilciliği görevine atanan 1989 Gebze doğumlu Kemal AKA, ilköğretimini Kazım Karabekir İlkokulunda, lise öğrenimini Neşet Yalçın Anadolu Lisesinde, lisans eğitimini  ise Selçuk Üniversitesi İstatistik Bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini de 2014 yılında Marmara Üniversitesi İstatistik bölümünde tamamlamıştır. Şu anda Marmara Üniversitesi Bankacılık anabilim dalında doktora öğrenimine devam etmekte olan AKA, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Bankacılık bölümünde akademisyen olarak görev yapmaktadır.  

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Daha önce Gebze, İzmit ve Gölcük ilçelerine atama gerçekleştiren TÜGVA, Darıca ve Başiskele ilçe temsilcilerini de atayarak beş ilçede teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz zaman diliminde başarılı çalışmalar ile büyük salon programlarına imza atan TÜGVA Kocaeli, 2016-2017 planlaması kapsamında Teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğini duyurmuştu. Hızlı aksiyon alma kabiliyetine sahip tecrübeli gençlerden oluşan İl Yönetimi, Darıca ve Başiskele temsilcilerini de atadı. TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf YAZICI; “Hedefimiz çok kısa süre içinde tüm ilçelerde teşkilatlanarak çalışmalarımıza hız kazandırmak olacaktır” dedi. Yazıcı ayrıca “ Geriye kalan yedi ilçede görüşmelerimiz ve mülakatlarımız devam ediyor. Dikkat edeceğimiz en önemli husus liyakat sahibi genç kardeşlerimizle yol yürümek olacaktır” diyerek vakfın hassasiyetlerine dikkat çekti.

TÜGVA DARICA TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE “KEMAL AKA” ATANDI

Darıca İlçe Temsilciliği görevine atanan 1989 Gebze doğumlu Kemal AKA, ilköğretimini Kazım Karabekir İlkokulunda, lise öğrenimini Neşet Yalçın Anadolu Lisesinde, lisans eğitimini  ise Selçuk Üniversitesi İstatistik Bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini de 2014 yılında Marmara Üniversitesi İstatistik bölümünde tamamlamıştır. Şu anda Marmara Üniversitesi Bankacılık anabilim dalında doktora öğrenimine devam etmekte olan AKA, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Bankacılık bölümünde akademisyen olarak görev yapmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.