TÜGVA Dilovası’nda Gençlik çalışması planlıyor

Dilovası 21.12.2018 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜGVA Dilovası’nda Gençlik çalışması planlıyor

TÜGVA Kocaeli İl Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut ve Dilovası TÜGVA Başkanı Halil Turgut’un katılımlarıyla bir araya gelen ortaokul danışman hocaları ile geleceğin yegâne teminatı olan gençler için daha faydalı olabilmek adına neler yapabiliriz, neler yapmalıyız adı altında toplandı. Dilovası’nda birçok dalda hizmet veren TÜGVA, ortaokul öğrencilerinden gelen istek ve talepler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yapacağımız çalışmalar ile Gençleri şuurlandırmak noktasında birçok faaliyette bulunuyoruz. Çocukluktan gençliğe bir geçiş döneminde olan Ortaokul öğrencilerine maddi ve manevi her alanda destek vermeyi genel amaç olarak belirledik.  Göreve geldiğimiz günden itibaren de Dilovası'nda bir gençlik merkezi çalışması yürütmeyi planlıyoruz. Yani bu çalışmada gençlerimizi o çatı altında toplayarak, vakitlerini verimli ve sağlıklı geçirmelerini sağlayacağız. Dilovası'nda ki tüm gençlere dönük faaliyetlerimizi bu kapsamda daha geniş alanlara yayılarak yapacağız. Bu Dilovası’nın bütün gençliğine mal olacak bir merkez olacak.

TÜGVA Kocaeli İl Başkanı Muhammet Hanefi Akbulut ve Dilovası TÜGVA Başkanı Halil Turgut’un katılımlarıyla bir araya gelen ortaokul danışman hocaları ile geleceğin yegâne teminatı olan gençler için daha faydalı olabilmek adına neler yapabiliriz, neler yapmalıyız adı altında toplandı.

Dilovası’nda birçok dalda hizmet veren TÜGVA, ortaokul öğrencilerinden gelen istek ve talepler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yapacağımız çalışmalar ile Gençleri şuurlandırmak noktasında birçok faaliyette bulunuyoruz. Çocukluktan gençliğe bir geçiş döneminde olan Ortaokul öğrencilerine maddi ve manevi her alanda destek vermeyi genel amaç olarak belirledik.  Göreve geldiğimiz günden itibaren de Dilovası'nda bir gençlik merkezi çalışması yürütmeyi planlıyoruz. Yani bu çalışmada gençlerimizi o çatı altında toplayarak, vakitlerini verimli ve sağlıklı geçirmelerini sağlayacağız. Dilovası'nda ki tüm gençlere dönük faaliyetlerimizi bu kapsamda daha geniş alanlara yayılarak yapacağız. Bu Dilovası’nın bütün gençliğine mal olacak bir merkez olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.