TÜGVA Gebze’de Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Gebze 07.05.2018 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜGVA Gebze’de Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze yaz okulu programında kayıtlar başladı.

2 Temmuz 'da başlayacak olan yaz okulu 3 Ağustos 'ta son bulacak. Erkek ve kız öğrenciler için açılan yaz okulunda temel dini eğitim konuları ile sosyal etkinlik programları gerçekleştirilecek. 10-15 yaş grubu öğrenciler için olan yaz okulunda; Kuran-ı Kerim, peygamberler tarihi, ezber, önemli şahsiyetler, Siyer-i Nebi, ilmihal ve adabı muaşeret gibi dini eğitim konuları yer alıyor. Yaz okulunda ayrıca yüzme, binicilik, spor etkinlikleri, satranç, drama, el sanatları ve piknik gibi sosyal etkinlikler ile de öğrenciler eğlenecek. ÖĞRENCİLER SIKILMAYACAK TÜGVA, yaz okulunda, bir yandan karakter ve değerler eğitimi temel alan bir yaklaşımla öğrencilerin gönül dünyalarını zenginleştirerek manevi hazinelerine yatırım yapacak, bir yandan da sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerle gençleri hem dünyevi hem de uhrevi olarak geleceğe hazır hale getirmeyi hedefliyor. Öğrencilerin sıkılmayacağı, her gün yaz okuluna gelmesi için ilgisini çekeceği sosyal ve sanatsal faaliyetlerle dolu bir program hazırladıklarını söyleyen TÜGVA Gebze Temsilcisi Halil İbrahim Dede, “Genç kardeşim!  Hâlâ bu yaz ne yapacağını mı düşünüyorsun? 2018 Yaz Okulu kayıtlarımız başladı. Bilgi ve kayıt için telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.  TÜGVA Gebze: 0262 646 20 71 – 05519869720” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze yaz okulu programında kayıtlar başladı.

2 Temmuz 'da başlayacak olan yaz okulu 3 Ağustos 'ta son bulacak. Erkek ve kız öğrenciler için açılan yaz okulunda temel dini eğitim konuları ile sosyal etkinlik programları gerçekleştirilecek. 10-15 yaş grubu öğrenciler için olan yaz okulunda; Kuran-ı Kerim, peygamberler tarihi, ezber, önemli şahsiyetler, Siyer-i Nebi, ilmihal ve adabı muaşeret gibi dini eğitim konuları yer alıyor. Yaz okulunda ayrıca yüzme, binicilik, spor etkinlikleri, satranç, drama, el sanatları ve piknik gibi sosyal etkinlikler ile de öğrenciler eğlenecek.

ÖĞRENCİLER SIKILMAYACAK

TÜGVA, yaz okulunda, bir yandan karakter ve değerler eğitimi temel alan bir yaklaşımla öğrencilerin gönül dünyalarını zenginleştirerek manevi hazinelerine yatırım yapacak, bir yandan da sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerle gençleri hem dünyevi hem de uhrevi olarak geleceğe hazır hale getirmeyi hedefliyor. Öğrencilerin sıkılmayacağı, her gün yaz okuluna gelmesi için ilgisini çekeceği sosyal ve sanatsal faaliyetlerle dolu bir program hazırladıklarını söyleyen TÜGVA Gebze Temsilcisi Halil İbrahim Dede, “Genç kardeşim!  Hâlâ bu yaz ne yapacağını mı düşünüyorsun? 2018 Yaz Okulu kayıtlarımız başladı. Bilgi ve kayıt için telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.  TÜGVA Gebze: 0262 646 20 71 – 05519869720” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.