19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜGVA Gebze’den Başkan Demirci’ye Ziyaret

Gebze 02.11.2016 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜGVA Gebze’den Başkan Demirci’ye Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze İlçe Başkanı Halil İbrahim Dede, TÜGVA Kocaeli İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti

. 15 Temmuz Kahramanlarını düzenleyecekleri programla anacaklarını ifade eden Dede, 3 Kasım’da Gebze Kültür Merkezi’ndeki “Kahraman Yürekler” isimli programa Demirci’yi davet etti. 15 Temmuz Kahraman Milletin Günüdür TÜGVA Gebze İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten başkan Demirci, 3 Kasım’da düzenlenen program ve vakfın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. “Kahraman Yürekler” isimli programın içeriği hakkında bilgiler alan Demirci, 15 Temmuz gününde bir kahramanlık destanının yazıldığını ve asla unutulmayacak bir gün olduğunu, Türk Milletinin 7’den 70’e sokaklara dökülerek demokrasiye, vatana ve bayrağa sahip çıkma adına akın ettiği bir gün olduğunu söyledi. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden bir avuç cuntacıya milletin çok sağlam bir ders verdiğini vurgulayan Demirci, Türkiye’de ilk defa bir darbe girişimine dur denildiğini de hatırlattı. Geçmişte yaşanan girişimlerin karşılık bulduğunu ancak 15 Temmuzdaki kalkışmanın halk tarafından bertaraf edildiğini ifade eden Demirci, 15 Temmuz günü şehadete yürüyen tüm şehitleri minnetle yad ettiğini belirtti. Aynı zaman da 15 Temmuz günü yaralanarak gazilik ünvanına ulaşan tüm vatandaşlara da sonsuz minnettar olduklarını söyledi. TÜGVA 12 İlçede Şubesini Açacak TÜGVA’nın çalışmaları hakkında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye bilgiler aktaran Dede, Türkiye Gençlik Vakfının 2016 yılı sonuna kadar 12 ilçede şubelerinin açılacağını belirtti. TÜGVA’nın ilçe temsilciliklerinin oluşması ile birlikte daha fazla programlara imza atacağını dile getiren Dede, 3 Kasım günü saat 19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz Kahramanlarını anma programı düzenleyeceklerini söyledi. Ayrıca TÜGVA’nın yakın bir zamanda Çayırova’da da temsilciliğinin açılacağını aktaran Dede, vakfın hassasiyetlerine de dikkat çekti. Yeni nesil gençlerin sosyal yaşamları adına ilk tercih edecekleri gençlik kuruluşunun TÜGVA olacağını, tarihine, kültürüne, köklerine vakıf sağlam nesiller yetiştirmek gibi çok önemli hedefler doğrultusunda çalışmaların yürütüldüğünü aktaran dede gençlerin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen yaklaşımlarla tasarlayan, düşünen ve hayatlarına temas eden bir kuruluş olmaya aday olduklarını da söyledi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze İlçe Başkanı Halil İbrahim Dede, TÜGVA Kocaeli İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti

. 15 Temmuz Kahramanlarını düzenleyecekleri programla anacaklarını ifade eden Dede, 3 Kasım’da Gebze Kültür Merkezi’ndeki “Kahraman Yürekler” isimli programa Demirci’yi davet etti.

15 Temmuz Kahraman Milletin Günüdür

TÜGVA Gebze İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten başkan Demirci, 3 Kasım’da düzenlenen program ve vakfın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. “Kahraman Yürekler” isimli programın içeriği hakkında bilgiler alan Demirci, 15 Temmuz gününde bir kahramanlık destanının yazıldığını ve asla unutulmayacak bir gün olduğunu, Türk Milletinin 7’den 70’e sokaklara dökülerek demokrasiye, vatana ve bayrağa sahip çıkma adına akın ettiği bir gün olduğunu söyledi. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden bir avuç cuntacıya milletin çok sağlam bir ders verdiğini vurgulayan Demirci, Türkiye’de ilk defa bir darbe girişimine dur denildiğini de hatırlattı. Geçmişte yaşanan girişimlerin karşılık bulduğunu ancak 15 Temmuzdaki kalkışmanın halk tarafından bertaraf edildiğini ifade eden Demirci, 15 Temmuz günü şehadete yürüyen tüm şehitleri minnetle yad ettiğini belirtti. Aynı zaman da 15 Temmuz günü yaralanarak gazilik ünvanına ulaşan tüm vatandaşlara da sonsuz minnettar olduklarını söyledi.

TÜGVA 12 İlçede Şubesini Açacak

TÜGVA’nın çalışmaları hakkında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye bilgiler aktaran Dede, Türkiye Gençlik Vakfının 2016 yılı sonuna kadar 12 ilçede şubelerinin açılacağını belirtti. TÜGVA’nın ilçe temsilciliklerinin oluşması ile birlikte daha fazla programlara imza atacağını dile getiren Dede, 3 Kasım günü saat 19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz Kahramanlarını anma programı düzenleyeceklerini söyledi. Ayrıca TÜGVA’nın yakın bir zamanda Çayırova’da da temsilciliğinin açılacağını aktaran Dede, vakfın hassasiyetlerine de dikkat çekti. Yeni nesil gençlerin sosyal yaşamları adına ilk tercih edecekleri gençlik kuruluşunun TÜGVA olacağını, tarihine, kültürüne, köklerine vakıf sağlam nesiller yetiştirmek gibi çok önemli hedefler doğrultusunda çalışmaların yürütüldüğünü aktaran dede gençlerin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen yaklaşımlarla tasarlayan, düşünen ve hayatlarına temas eden bir kuruluş olmaya aday olduklarını da söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.