19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜKOSİAD hedef büyüttü

Gebze 09.04.2019 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜKOSİAD hedef büyüttü

TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, hedeflerinin çok büyük olduğunu belirterek, bu yıl içinde İstanbul’da dahil 10 şube açacaklarını ve Türkiye’nin 6. büyük işadamları derneği olmak için çalışacaklarını söyledi.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel hafta sonu kahvaltı programları devam ediyor. Dernek merkezinde gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu programa Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Arslantürk, AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan dernek başkan TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, “İş dünyasının temsilinden buradayız. 10 yıllık bir aileyiz. Bizler sizler sayesinde bugün bir aradayız. Bu ailemizi büyütmek çabası içerisindeyiz. Kocaeli’nden doğan bir yıldız Türkiye’ye yayılacak” dedi. BİZE SİNERJİ LAZIM TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk şunları söyledi, “Gerçek ufkumuzu yakalamak için bizlere sinerji lazım. Bunun ortaya çıkacağı yerlerde böyle topluluklar. Dünyada büyük STK oluşumları var ama biz Türkiye olarak baktığımız zaman çok zayıfız. Biz bunu güçlendirmek istiyoruz. Türkiye’de etkin olan 5 STK var biz 6. olmaya adayız. Hem KOBİ hem de sanayici olarak iyi işler yapmaya adayız. Bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsak o bilgi burada var. Hedefimiz bu yıl içinde 10 tane şube açmak. ŞABAN KIZILDAĞ SEMİNER VERECEK Bizler iş adamıyız. Devlete, yürüyen mekanizmaya biz fikirler sunacağız. 27 Nisan’da iş dünyasını temsilen Şaban Kızıldağ bizlere bir seminer verecek. Tüm herkesi bu seminere bekliyoruz. 2 tane hocamızla sürekli burada üyelerimize eğitimler veriyoruz. Bugün buraya gelen tüm misafirlerimizin üye olmasını istiyorum. 450’ye yakın üyemiz var. Üye olan arkadaşlarımızın buradan bir şey alarak işlerine katkı sunmalarını diliyoruz. Ülkedeki tüm üretim kollarına destek olmamız lazım. İYİ BİR GELECEK Çocuklarımız için geleceğimiz için yeniden başlamalıyız. Sürekli eğitim programları yapıyoruz. Bunlara önem vermemiz gerek. Eksikliklerimizi hep beraber çözmemiz gerekir. Ülkenin ekonomisini bahane etmeden, yeniden başlayacağız ve üreteceğiz. Katma değer katacağız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için sorumluluklarımızın olduğunun farkına varalım. Yönetim kurulunda olan tüm arkadaşlarımız sizlere yardımcı olmak için var. Gelin hep birlikte ülkemizi daha yukarıya taşıyalım. Kocaeli’nden doğan bir yıldızı hep beraber Türkiye’ye kazandıralım” dedi.
TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, hedeflerinin çok büyük olduğunu belirterek, bu yıl içinde İstanbul’da dahil 10 şube açacaklarını ve Türkiye’nin 6. büyük işadamları derneği olmak için çalışacaklarını söyledi.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel hafta sonu kahvaltı programları devam ediyor. Dernek merkezinde gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu programa Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Arslantürk, AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan dernek başkan TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Arslantürk, “İş dünyasının temsilinden buradayız. 10 yıllık bir aileyiz. Bizler sizler sayesinde bugün bir aradayız. Bu ailemizi büyütmek çabası içerisindeyiz. Kocaeli’nden doğan bir yıldız Türkiye’ye yayılacak” dedi.

BİZE SİNERJİ LAZIM

TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk şunları söyledi, “Gerçek ufkumuzu yakalamak için bizlere sinerji lazım. Bunun ortaya çıkacağı yerlerde böyle topluluklar. Dünyada büyük STK oluşumları var ama biz Türkiye olarak baktığımız zaman çok zayıfız. Biz bunu güçlendirmek istiyoruz. Türkiye’de etkin olan 5 STK var biz 6. olmaya adayız. Hem KOBİ hem de sanayici olarak iyi işler yapmaya adayız. Bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsak o bilgi burada var. Hedefimiz bu yıl içinde 10 tane şube açmak.

ŞABAN KIZILDAĞ SEMİNER VERECEK

Bizler iş adamıyız. Devlete, yürüyen mekanizmaya biz fikirler sunacağız. 27 Nisan’da iş dünyasını temsilen Şaban Kızıldağ bizlere bir seminer verecek. Tüm herkesi bu seminere bekliyoruz. 2 tane hocamızla sürekli burada üyelerimize eğitimler veriyoruz. Bugün buraya gelen tüm misafirlerimizin üye olmasını istiyorum. 450’ye yakın üyemiz var. Üye olan arkadaşlarımızın buradan bir şey alarak işlerine katkı sunmalarını diliyoruz. Ülkedeki tüm üretim kollarına destek olmamız lazım.

İYİ BİR GELECEK

Çocuklarımız için geleceğimiz için yeniden başlamalıyız. Sürekli eğitim programları yapıyoruz. Bunlara önem vermemiz gerek. Eksikliklerimizi hep beraber çözmemiz gerekir. Ülkenin ekonomisini bahane etmeden, yeniden başlayacağız ve üreteceğiz. Katma değer katacağız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için sorumluluklarımızın olduğunun farkına varalım. Yönetim kurulunda olan tüm arkadaşlarımız sizlere yardımcı olmak için var. Gelin hep birlikte ülkemizi daha yukarıya taşıyalım. Kocaeli’nden doğan bir yıldızı hep beraber Türkiye’ye kazandıralım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.