TÜKSİAD ÇITAYI YÜKSELTTİ!

Gebze 08.01.2016 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD ÇITAYI YÜKSELTTİ!

Gebze Bölgesinin başarılı SİAD’larından olan TÜKSİAD Türkiye geneline açılıyor. Yapılacak olan tüzük değişikliği ile isim değişikliğine de gidecek olan TÜKSİAD 2016 yılında üye ve sektörel anlamda hacmini büyütecek.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) yeni oluşturulan yönetimi ve alınan radikal kararları açıklamak için RAMADA PLAZA İstanbul Asia Airport, Toros Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. 2009’dan beri Gebze’de faaliyetlerine devam eden yurt içi ve yurt dışı bir dizi etkinliği ile çıtasını sürekli yükselten TÜKSİAD 2015’in son haftasında yapılan 3. Genel kurulda güven tazeleyen TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk başkanlığında yoluna devam ediyor. Dün düzenlenen toplantıda 2016 yılı için TÜKSİAD olarak hedeflerinin mikro boyuttan çıkmak olduğunu belirten Aslantürk dernek olarak Türkiye’nin Derneği olmayı amaçladıklarını söyledi. BÜYÜKŞEHİRLERE ŞUBE AÇACAK Yeni yönetim kurulu üyelerinin de tek tek kendini tanıttığı toplantıda konuşmasına devam eden Aslantürk, yeni dönemde de bölgenin, sanayicisi ve işletmecisinin gelişimi, ticaret hacminin artırılması ve bölgenin sosyal eksikliklerine her türlü katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti. 2016 yılının dernekleri adına bir milat olacağını belirten Aslantürk, “Artık TÜKSİAD küçük ve dar bir alanda kalmayı istemiyor. Büyüyüp Türkiye’nin her yerinde olmayı hedefledik. Bize yöneltilen mikro milliyetçi eleştirilerde ‘sizin gibi güçlü bir TÜKSİAD’ın dar bir alanda kalması doğru değil’ diye birçok çevreden istek geldi. Farklı kentlerin işletme ve sanayicileri ‘sizlerin arasına katılmak istiyoruz’ taleplerini artırınca bizde yönetim olarak tüzük değişikliğine gitmeyi uygun gördük.” açıklamasında bulundu. Aslantürk, yapılacak olan yeni değişiklikle Tüm KOBİ Sanayici Ve İş Adamları Derneği olarak faaliyetlerine devam etmek istediklerini belirtti. Kadın meclisleri ve Genç TÜKSİAD’ la yönetimlerinin faaliyetlerinin geniş kitlelere de açılacağını söyleyen Aslantürk, büyük şehirlerde de şubeleşmek için planlamalarının devam ettiğini belirterek TÜKSİAD’daki değişimi ifade etti.
Gebze Bölgesinin başarılı SİAD’larından olan TÜKSİAD Türkiye geneline açılıyor. Yapılacak olan tüzük değişikliği ile isim değişikliğine de gidecek olan TÜKSİAD 2016 yılında üye ve sektörel anlamda hacmini büyütecek.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) yeni oluşturulan yönetimi ve alınan radikal kararları açıklamak için RAMADA PLAZA İstanbul Asia Airport, Toros Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. 2009’dan beri Gebze’de faaliyetlerine devam eden yurt içi ve yurt dışı bir dizi etkinliği ile çıtasını sürekli yükselten TÜKSİAD 2015’in son haftasında yapılan 3. Genel kurulda güven tazeleyen TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk başkanlığında yoluna devam ediyor. Dün düzenlenen toplantıda 2016 yılı için TÜKSİAD olarak hedeflerinin mikro boyuttan çıkmak olduğunu belirten Aslantürk dernek olarak Türkiye’nin Derneği olmayı amaçladıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİRLERE ŞUBE AÇACAK

Yeni yönetim kurulu üyelerinin de tek tek kendini tanıttığı toplantıda konuşmasına devam eden Aslantürk, yeni dönemde de bölgenin, sanayicisi ve işletmecisinin gelişimi, ticaret hacminin artırılması ve bölgenin sosyal eksikliklerine her türlü katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti. 2016 yılının dernekleri adına bir milat olacağını belirten Aslantürk, “Artık TÜKSİAD küçük ve dar bir alanda kalmayı istemiyor. Büyüyüp Türkiye’nin her yerinde olmayı hedefledik. Bize yöneltilen mikro milliyetçi eleştirilerde ‘sizin gibi güçlü bir TÜKSİAD’ın dar bir alanda kalması doğru değil’ diye birçok çevreden istek geldi. Farklı kentlerin işletme ve sanayicileri ‘sizlerin arasına katılmak istiyoruz’ taleplerini artırınca bizde yönetim olarak tüzük değişikliğine gitmeyi uygun gördük.” açıklamasında bulundu. Aslantürk, yapılacak olan yeni değişiklikle Tüm KOBİ Sanayici Ve İş Adamları Derneği olarak faaliyetlerine devam etmek istediklerini belirtti. Kadın meclisleri ve Genç TÜKSİAD’ la yönetimlerinin faaliyetlerinin geniş kitlelere de açılacağını söyleyen Aslantürk, büyük şehirlerde de şubeleşmek için planlamalarının devam ettiğini belirterek TÜKSİAD’daki değişimi ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.