TÜKSİAD Milletvekillerini foruma davet etti

Kocaeli 01.04.2016 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD Milletvekillerini foruma davet etti

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Milletvekillerini meclisteki makamında ziyaret ederek, 12 Nisan’da Gebze’de yapılacak Türkiye-Kore İş forumuna davet etti.

Kocaeli’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tüm Kobi ve Sanayici İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Ankara’ya çıkarma yaptı. Son yapılan kongreyle Türkiye geneline açılan TÜKSİAD Yönetimi, Ankara’da Milletvekillerini meclisteki makamlarında ziyaret etti. İŞ FORUMUNA DAVET Perşembe günü Ankara’da temaslarda bulunan TÜKSİAD heyeti, sırasıyla AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, MKYK Üyesi Zeki Aygün, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı TBMM’deki odalarında ziyaret ederek başa baş görüşme gerçekleştirdiler. TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, milletvekillerini derneğin yaptığı ve yapmak istediği projeler hakkında bilgiler verdi. TÜKSİAD’ın 26 Aralık 2015 tarihinde yaptığı kongrede isim değişikliği yaparak Tüm Kobi  Sanayici ve İşadamları Derneği olduğuna dikkat çeken Nurettin Aslantürk, Türkiye derneği olma yolunda önemli bir iddia ile yola çıktıklarını belirterek, sanayi kenti Kocaeli’nin Türkiye’ye geneline hitap edecek güçlü bir derneğe ihtiyaç olduğunu, bu konuda milletvekillerinden destek istedi. Geçmiş dönemde bir birinden önemli çalışmalar yaptıklarını ve yeni dönemde de çıtayı yüksek tutacaklarını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, ilk programı 12 Nisan’da Türkiye-Kore iş forumu ile yapacaklarını belirterek, milletvekillerini programa davet etti. Güncel konulara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde Kocaeli Milletvekilleri, TÜKSİAD’ın yaptığı açılımın yerinde ve önemli olduğunu belirterek, kendilerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söylediler.   TÜKSİAD Başkanvekili İsmail Keskin, Başkan Yardımcıları Süleyman Kurt, Ercan Aslan, Selamet Güner, Haydar Demirkıran, Ali Altuntaş, Rasim Küçükgüzel,  Muharrem Yelekoğlu, Genel Sekreter Canay Gümüş Safi’nin hazır bulunduğu görüşmede TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, milletvekillerine plaket takdim etti.  
TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Milletvekillerini meclisteki makamında ziyaret ederek, 12 Nisan’da Gebze’de yapılacak Türkiye-Kore İş forumuna davet etti.

Kocaeli’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tüm Kobi ve Sanayici İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Ankara’ya çıkarma yaptı. Son yapılan kongreyle Türkiye geneline açılan TÜKSİAD Yönetimi, Ankara’da Milletvekillerini meclisteki makamlarında ziyaret etti.

İŞ FORUMUNA DAVET

Perşembe günü Ankara’da temaslarda bulunan TÜKSİAD heyeti, sırasıyla AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, MKYK Üyesi Zeki Aygün, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı TBMM’deki odalarında ziyaret ederek başa baş görüşme gerçekleştirdiler. TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, milletvekillerini derneğin yaptığı ve yapmak istediği projeler hakkında bilgiler verdi. TÜKSİAD’ın 26 Aralık 2015 tarihinde yaptığı kongrede isim değişikliği yaparak Tüm Kobi  Sanayici ve İşadamları Derneği olduğuna dikkat çeken Nurettin Aslantürk, Türkiye derneği olma yolunda önemli bir iddia ile yola çıktıklarını belirterek, sanayi kenti Kocaeli’nin Türkiye’ye geneline hitap edecek güçlü bir derneğe ihtiyaç olduğunu, bu konuda milletvekillerinden destek istedi. Geçmiş dönemde bir birinden önemli çalışmalar yaptıklarını ve yeni dönemde de çıtayı yüksek tutacaklarını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, ilk programı 12 Nisan’da Türkiye-Kore iş forumu ile yapacaklarını belirterek, milletvekillerini programa davet etti. Güncel konulara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde Kocaeli Milletvekilleri, TÜKSİAD’ın yaptığı açılımın yerinde ve önemli olduğunu belirterek, kendilerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söylediler.

  TÜKSİAD Başkanvekili İsmail Keskin, Başkan Yardımcıları Süleyman Kurt, Ercan Aslan, Selamet Güner, Haydar Demirkıran, Ali Altuntaş, Rasim Küçükgüzel,  Muharrem Yelekoğlu, Genel Sekreter Canay Gümüş Safi’nin hazır bulunduğu görüşmede TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, milletvekillerine plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.