TÜKSİAD, Üniversite öğrencilerini ağırladı

Gebze 04.12.2016 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD, Üniversite öğrencilerini ağırladı

Nurettin Aslantürk’ün genel Başkanlığı’nı yaptığı Tüm Kobi ve Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Gebze Teknik Üniversite’nde eğitim gören bir grup üniversite öğrencisini kahvaltıda ağırladı. Kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği, Gebze Teknik Üniversite’nden idealist bir grup öğrenciyi dernek merkezinde kahvaltıda ağırladı. TÜKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Selamet Güner’in GTÜ’de eğitim gören oğlu Oğulcan Güner’in organizasyonu ile TÜKSİAD’ın Cumartesi kahvaltılarının konuğu olan Üniversite öğrencileri, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir arada bulunmaktan oldukça kaldılar. Karşılıklı tanışma ile başlayan kahvaltı sonrası bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizler geleceğe yön vereceksiniz. Bilgi ve bilişim çağında Üniversiteli gençliğini ülkemizin geleceği için çok önemsiyoruz. Bizlerden alacağınız tecrübe ve deneyim sizler için çok önemli. Gebze Teknik Üniversitesi gibi başarı çıtası yüksek bir yerde okumaktan dolayı çok şanslısınız. Bazen bir tecrübeden alacağınız ders, bazen bir kitapta okuyacağınız bilgi sizlerin hayatına yön verecektir. Çok okuyun ve araştırın. “diye öğütlerde bulundu. Hedef ve idealleri olan üniversitelilerle tanışmaktan büyük keyif aldığını ve heyecan duyduğunu anlatan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan üniversite gençliği ile ülkemizin yarınlarının çok aydınlık olduğunu sözlerine ekledi. BağlantıKahvaltıya katılan yönetim kurulu üyeleri de tek tek kendilerini ve yaptıkları işleri anlatarak tecrübe ve deneyimlerini paylaştıkları üniversite öğrencilere nasihatlerde bulundular.

Nurettin Aslantürk’ün genel Başkanlığı’nı yaptığı Tüm Kobi ve Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Gebze Teknik Üniversite’nde eğitim gören bir grup üniversite öğrencisini kahvaltıda ağırladı.

Kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği, Gebze Teknik Üniversite’nden idealist bir grup öğrenciyi dernek merkezinde kahvaltıda ağırladı. TÜKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Selamet Güner’in GTÜ’de eğitim gören oğlu Oğulcan Güner’in organizasyonu ile TÜKSİAD’ın Cumartesi kahvaltılarının konuğu olan Üniversite öğrencileri, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir arada bulunmaktan oldukça kaldılar. Karşılıklı tanışma ile başlayan kahvaltı sonrası bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizler geleceğe yön vereceksiniz. Bilgi ve bilişim çağında Üniversiteli gençliğini ülkemizin geleceği için çok önemsiyoruz. Bizlerden alacağınız tecrübe ve deneyim sizler için çok önemli. Gebze Teknik Üniversitesi gibi başarı çıtası yüksek bir yerde okumaktan dolayı çok şanslısınız. Bazen bir tecrübeden alacağınız ders, bazen bir kitapta okuyacağınız bilgi sizlerin hayatına yön verecektir. Çok okuyun ve araştırın. “diye öğütlerde bulundu.

Hedef ve idealleri olan üniversitelilerle tanışmaktan büyük keyif aldığını ve heyecan duyduğunu anlatan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan üniversite gençliği ile ülkemizin yarınlarının çok aydınlık olduğunu sözlerine ekledi.

BağlantıKahvaltıya katılan yönetim kurulu üyeleri de tek tek kendilerini ve yaptıkları işleri anlatarak tecrübe ve deneyimlerini paylaştıkları üniversite öğrencilere nasihatlerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.