TÜKSİAD YOL HARİTASINI ÇİZDİ

Gebze 14.02.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜKSİAD YOL HARİTASINI ÇİZDİ

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), bir günlük kampta derneğin yeni yol haritasını çizdi.

Nurettin Aslantürk’ün Genel Başkanlığını yaptığı Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Bayramoğlu Hegsegone Otelde gerçekleştirdiği 1 günlük çalıştayda derneğin yeni yol haritasını tüm yönleri ile masaya yatırdı. Yönetim kurulu üyelerinim tam kadro hazır bulunduğu çalıştayda derneğin, misyon ve vizyonu ile 5 yıl sonra TÜKSİAD’ın geleceği nokta  ele alındı. Organizasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Canay Gümüşafi’nin hazırladığı ve STK’larla ilgili sunum yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Ali Altuntaş, programın içeriği ile ilgili bilgiler verdi. Programda bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Bakanı Nurettin Aslantürk, Kocaeli’nin en başarılı işadamları derneği olan TÜKSİAD’ın 26 Aralık tarihinde gerçekleştirdiği kongrede ismini değiştirterek Türkiye Derneği olma yolunda büyük bir adım attığını söyledi. Bu kararın aynı zamanda omuzlarındaki yük ve sorumluluğu artırdığını ifade eden Başkan Aslantürk, dinamik, heyecanlı ve vizyoner yönetim kurulu ile birlikte başaramayacakları hiçbir  şeyin olmadığını söyledi. Kurumsal bir yapı oluşturmak ve derneğin yeni yol hartasını belirlemek için bir günlük çalıştayda bir araya geldiklerini ve özveri ve fedakârlık gösteren yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Aslantürk, TÜKSİAD’ın söz sahibi ve güçlü olması için gece gündüz demeden çalışacaklarının kaydetti. Bu tür programların bundan sonrada devam edeceğini, eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan Aslantürk, programı hazırlayan ekibi kutladı. Konuşmaların ardından TÜKİSAD Eğitim komisyonu Başkanı Can Karacan’ın yönetiminde derneğin misyon, vizyonu ve 5 yıl sonra olması gereken yer ile ilgili çalıştay yapıldı. Yönetim kurulu üyelerine tek tek söz  veren ve niçin TÜKSİAD’da bulunduğunu soran Karacan, bir birinden önemli fikirleri not aldı. Renkli ve keyifli anlara sahne olan çalıştayda ayrıca derneğin yeni misyon ve vizyonu ile ilgili beyin fırtınası yapıldı. Gruplar halinde yapılan çalışmada elde edilen veriler derlenerek derneğin yeni yol haritası belirlenecek. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir keyif aldığı program sonunda, TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk çalıştayı yöneten Cam Karacan’a plaket taktim etti.
Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), bir günlük kampta derneğin yeni yol haritasını çizdi.

Nurettin Aslantürk’ün Genel Başkanlığını yaptığı Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Bayramoğlu Hegsegone Otelde gerçekleştirdiği 1 günlük çalıştayda derneğin yeni yol haritasını tüm yönleri ile masaya yatırdı. Yönetim kurulu üyelerinim tam kadro hazır bulunduğu çalıştayda derneğin, misyon ve vizyonu ile 5 yıl sonra TÜKSİAD’ın geleceği nokta  ele alındı. Organizasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Canay Gümüşafi’nin hazırladığı ve STK’larla ilgili sunum yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Ali Altuntaş, programın içeriği ile ilgili bilgiler verdi.

Programda bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Bakanı Nurettin Aslantürk, Kocaeli’nin en başarılı işadamları derneği olan TÜKSİAD’ın 26 Aralık tarihinde gerçekleştirdiği kongrede ismini değiştirterek Türkiye Derneği olma yolunda büyük bir adım attığını söyledi. Bu kararın aynı zamanda omuzlarındaki yük ve sorumluluğu artırdığını ifade eden Başkan Aslantürk, dinamik, heyecanlı ve vizyoner yönetim kurulu ile birlikte başaramayacakları hiçbir  şeyin olmadığını söyledi. Kurumsal bir yapı oluşturmak ve derneğin yeni yol hartasını belirlemek için bir günlük çalıştayda bir araya geldiklerini ve özveri ve fedakârlık gösteren yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Aslantürk, TÜKSİAD’ın söz sahibi ve güçlü olması için gece gündüz demeden çalışacaklarının kaydetti. Bu tür programların bundan sonrada devam edeceğini, eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan Aslantürk, programı hazırlayan ekibi kutladı.

Konuşmaların ardından TÜKİSAD Eğitim komisyonu Başkanı Can Karacan’ın yönetiminde derneğin misyon, vizyonu ve 5 yıl sonra olması gereken yer ile ilgili çalıştay yapıldı. Yönetim kurulu üyelerine tek tek söz  veren ve niçin TÜKSİAD’da bulunduğunu soran Karacan, bir birinden önemli fikirleri not aldı. Renkli ve keyifli anlara sahne olan çalıştayda ayrıca derneğin yeni misyon ve vizyonu ile ilgili beyin fırtınası yapıldı. Gruplar halinde yapılan çalışmada elde edilen veriler derlenerek derneğin yeni yol haritası belirlenecek. Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir keyif aldığı program sonunda, TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk çalıştayı yöneten Cam Karacan’a plaket taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.