GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tüm aile fertleri iyileşti!

Çayırova 11.08.2020 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tüm aile fertleri iyileşti!

ZAFER KILIÇ BU DEFA MÜJDELEDİ

Geçtiğimiz haftalarda önce anne ve babası ardından ailesinden altı kişiye coronavirüs tanısı konulan AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç, bu kez defa sevindiren haber verdi. Zafer Kılıç’ın 15 gün boyunca Korona Virüs tedavisi gören tüm aile fertleri, bu hastalığın üstesinden gelerek son testleri negatif çıktı ve taburcu oldu. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyuran eski başkan Kılıç, “Değerli dostlar 15 gün önce Ailemin geçirdiği covid-19 Rahatsızlığı ile ilgili tüm ailem hastaneden taburcu oldu. Bu süreçte arayan soran dualarını eksik etmeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Fatih Devlet Hastanesine müdürü Erol Beye, yardımcısı Seyit beye ve tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize teşekkür ediyorum.” yorumunu yaptı.
ZAFER KILIÇ BU DEFA MÜJDELEDİ

Geçtiğimiz haftalarda önce anne ve babası ardından ailesinden altı kişiye coronavirüs tanısı konulan AK Parti Çayırova eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç, bu kez defa sevindiren haber verdi. Zafer Kılıç’ın 15 gün boyunca Korona Virüs tedavisi gören tüm aile fertleri, bu hastalığın üstesinden gelerek son testleri negatif çıktı ve taburcu oldu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyuran eski başkan Kılıç, “Değerli dostlar 15 gün önce Ailemin geçirdiği covid-19 Rahatsızlığı ile ilgili tüm ailem hastaneden taburcu oldu. Bu süreçte arayan soran dualarını eksik etmeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Fatih Devlet Hastanesine müdürü Erol Beye, yardımcısı Seyit beye ve tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize teşekkür ediyorum.” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.