19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tüm depolardan duyulacak anons sistemi kuruldu

Gebze 20.07.2020 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tüm depolardan duyulacak anons sistemi kuruldu

Alanında lider firmalardan Türker Lojistik'in Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki antrepo alanına, tek tuşla tüm depolardan duyulabilecek Anons Sistemi kuruldu. Sistemi kuran 98elektrik’ten yapılan açıklamada, “Depoların büyüklüğüne rağmen süratle kurulan ses sistemi ile tek merkezden anons yapılabildiği gibi, ister flash bellek istenirse de cep telefonlarının bluetooth teknolojisi ile sisteme bağlanılarak müzik dinletilebilir amfi monte edildi. Tüm bu özellikleri içinde barındıran mikserli amfi, ayrıca 6 adet mikrofon ve 6 adet de harici ses girişi imkanı sunmaktadır. Antrepo alanına Anons Sistemini iki gün gibi kısa bir sürede hızlı ve sorunsuz şekilde kurarak teslim eden tüm ekiplerimize ve 98elektronik tecrübesini seçtiği için Türker Lojistik'e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Alanında lider firmalardan Türker Lojistik'in Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki antrepo alanına, tek tuşla tüm depolardan duyulabilecek Anons Sistemi kuruldu.

Sistemi kuran 98elektrik’ten yapılan açıklamada, “Depoların büyüklüğüne rağmen süratle kurulan ses sistemi ile tek merkezden anons yapılabildiği gibi, ister flash bellek istenirse de cep telefonlarının bluetooth teknolojisi ile sisteme bağlanılarak müzik dinletilebilir amfi monte edildi. Tüm bu özellikleri içinde barındıran mikserli amfi, ayrıca 6 adet mikrofon ve 6 adet de harici ses girişi imkanı sunmaktadır. Antrepo alanına Anons Sistemini iki gün gibi kısa bir sürede hızlı ve sorunsuz şekilde kurarak teslim eden tüm ekiplerimize ve 98elektronik tecrübesini seçtiği için Türker Lojistik'e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.