Tüm dualar şehitler için

Gebze 13.03.2020 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tüm dualar şehitler için

Terör saldırıları sonucunda hayatını kaybederek şehit olan polis ve askerler için Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Kuran-ı Kerim okuttu. Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Başkanı Yıldıray Turan, Gebze Şehitliği'nde şehitler için Kuran’ı Kerim programı düzenledi. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil uğur Bilgili, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe protokolü katılırken tüm dualar şehitlerimizin ruhu için okundu. Kuran-ı Kerim programına ilgi gösteren Gebzeliler, şehitlerimiz için bol bol dua ederken yaralı askerlerimize de şifa diledi. Öte yandan programda Gebze Protokolü Şehit aileleri ve yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederek dua ettiler.                

Terör saldırıları sonucunda hayatını kaybederek şehit olan polis ve askerler için Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Kuran-ı Kerim okuttu.

Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Başkanı Yıldıray Turan, Gebze Şehitliği'nde şehitler için Kuran’ı Kerim programı düzenledi. Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil uğur Bilgili, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe protokolü katılırken tüm dualar şehitlerimizin ruhu için okundu. Kuran-ı Kerim programına ilgi gösteren Gebzeliler, şehitlerimiz için bol bol dua ederken yaralı askerlerimize de şifa diledi. Öte yandan programda Gebze Protokolü Şehit aileleri ve yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederek dua ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.