‘’Tüm gücümüzle sahada olacağız’’

Spor 05.10.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Tüm gücümüzle sahada olacağız’’

SÜPER LİG PATENTLİ AYTAÇ AK’DAN GEBZESPOR’A GÖZDAĞI:

Adapazarı’nın Süper Lig patentli oyuncusu Aytaç Ak, Pazar günü oynanacak olan Gebzespor maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor, Malatyaspor ve Sivasspor’da Süper Lig forması giyen, ardından uzun yıllar PTT 1.Lig’in ekol takımlarında boy gösteren 32 yaşındaki stoper, ilk kez forma giydiği BAL liginde Pazar günü Adapazarı formasıyla Gebzespor’a karşı rakip olacak. ‘’ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’’ Gebzespor’a karşı en iyi şekilde mücadele etmek zorunda olduklarını kaydeden deneyimli stoper, ‘’Gebzespor taraftarıyla camiasıyla bu liglerin üzerinde bir kulüp. Onlar da bu ligten çıkmak için çabalayacaklardır. Zaferspor galibiyetiyle yakaladığımız çıkışı Gebzespor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk için kurulan bir kadroya sahibiz. Kalitemizi skorlara yansıtırsak devrede arasında yapılacak transferlerle şampiyonluğun en önemli adaylarından oluruz. Gebzespor karşılaşmasını kayıpsız geçersek ivme yakalarız. Tüm gücümüzle sahada olacağız. İyi olan kazansın’’dedi.  
SÜPER LİG PATENTLİ AYTAÇ AK’DAN GEBZESPOR’A GÖZDAĞI:

Adapazarı’nın Süper Lig patentli oyuncusu Aytaç Ak, Pazar günü oynanacak olan Gebzespor maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor, Malatyaspor ve Sivasspor’da Süper Lig forması giyen, ardından uzun yıllar PTT 1.Lig’in ekol takımlarında boy gösteren 32 yaşındaki stoper, ilk kez forma giydiği BAL liginde Pazar günü Adapazarı formasıyla Gebzespor’a karşı rakip olacak.

‘’ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’’

Gebzespor’a karşı en iyi şekilde mücadele etmek zorunda olduklarını kaydeden deneyimli stoper, ‘’Gebzespor taraftarıyla camiasıyla bu liglerin üzerinde bir kulüp. Onlar da bu ligten çıkmak için çabalayacaklardır. Zaferspor galibiyetiyle yakaladığımız çıkışı Gebzespor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk için kurulan bir kadroya sahibiz. Kalitemizi skorlara yansıtırsak devrede arasında yapılacak transferlerle şampiyonluğun en önemli adaylarından oluruz. Gebzespor karşılaşmasını kayıpsız geçersek ivme yakalarız. Tüm gücümüzle sahada olacağız. İyi olan kazansın’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.