Tüm programlar iptal

Kocaeli 18.12.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tüm programlar iptal

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, 23 Aralık Cuma günü yapılacak olan odanın 62’nci kuruluş yıl dönümünü yaşanan terör olayları sebebiyle iptal ettiğini açıkladı

Türkiye genelinde 26 şube ve 122 temsilciliği olan aynı zamanda 110 binin üzerinde üyesi olan İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi tarafından 23 Aralık'ta yapılması planlanan "Meslekte Onur Gecesi" iptal edildi. Sanatçı Mustafa Keser’in de katılacağı gecenin son günlerde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyuran  İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Ülkemize yönelik bu tür hain terör saldırılarının gerçekleştirildiği bir süreçte böyle bir etkinliği yapmamız mümkün değildi. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ülkemizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef alan bu tür hain saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden kahraman askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Dualarımızın ve yüreklerimizin onlarla birlikte olduğunun bilinmesini de isteriz. Ülkemizde ve dünyamızda devam eden terör zulmüne karşı kalıcı barış ve kardeşlik diliyoruz" ifadelerini kullandı.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, 23 Aralık Cuma günü yapılacak olan odanın 62’nci kuruluş yıl dönümünü yaşanan terör olayları sebebiyle iptal ettiğini açıkladı

Türkiye genelinde 26 şube ve 122 temsilciliği olan aynı zamanda 110 binin üzerinde üyesi olan İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi tarafından 23 Aralık'ta yapılması planlanan "Meslekte Onur Gecesi" iptal edildi.

Sanatçı Mustafa Keser’in de katılacağı gecenin son günlerde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyuran  İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Ülkemize yönelik bu tür hain terör saldırılarının gerçekleştirildiği bir süreçte böyle bir etkinliği yapmamız mümkün değildi. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Ülkemizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef alan bu tür hain saldırıları bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden kahraman askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz. Dualarımızın ve yüreklerimizin onlarla birlikte olduğunun bilinmesini de isteriz. Ülkemizde ve dünyamızda devam eden terör zulmüne karşı kalıcı barış ve kardeşlik diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.