‘Tüm servetimi Gebze’ye hibe edeceğim’

Spor 08.03.2015 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Tüm servetimi Gebze’ye hibe edeceğim’

Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor-Mudanyaspor maçı öncesinde Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda bir konuşma yaptı. Mikrofonu eline alarak sahaya inen Başkan Çakır, sert ve sitem dolu açıklamalar yaptı.

İşte İlker Çakır’ın konuşmalarından bazı satırbaşları: *Gebzespor kimsenin umurunda değil, bugün de görülüyor. Bir tek Eskiçarşı’nın umurunda. *Ben isterdim ki bu stad bugün dolsun. *İlker Çakır’ın kapısı bu zamana kadar herkese açıktı. *Artık benimle görüşmek için randevu alacaklar. Benimle görüşmek için 6 ay bekleyecekler. Bir tek Eskiçarşı görüşebilecek. *Benim kimseye eyvallahım yok. Bunu herkes böyle bilsin *Gebzespor’a değil aslında Gebze’ye sahip çıkmamız gerekiyor. Gebzespor’a zaten Eskiçarşı sahip çıkıyor. *Çok kırıldım gerçekten. Haftaya bu stat dolmazsa tüm Gebzelilere yazıklar olsun diyeceğim. Anlayacağım ki Gebze’yi sevmiyorlar. *Ben Gebze’ye servetimi hibe ederek Gebze’yi adam edeceğim. *Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Başkan İlker Çakır konuşmasının son bölümünde Gebze Ticaret Odası Nail Çiler’i çok sevdiğini söyleyerek, Gebzespor’a desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor-Mudanyaspor maçı öncesinde Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda bir konuşma yaptı. Mikrofonu eline alarak sahaya inen Başkan Çakır, sert ve sitem dolu açıklamalar yaptı.

İşte İlker Çakır’ın konuşmalarından bazı satırbaşları:

*Gebzespor kimsenin umurunda değil, bugün de görülüyor. Bir tek Eskiçarşı’nın umurunda.

*Ben isterdim ki bu stad bugün dolsun.

*İlker Çakır’ın kapısı bu zamana kadar herkese açıktı.

*Artık benimle görüşmek için randevu alacaklar. Benimle görüşmek için 6 ay bekleyecekler. Bir tek Eskiçarşı görüşebilecek.

*Benim kimseye eyvallahım yok. Bunu herkes böyle bilsin

*Gebzespor’a değil aslında Gebze’ye sahip çıkmamız gerekiyor. Gebzespor’a zaten Eskiçarşı sahip çıkıyor.

*Çok kırıldım gerçekten. Haftaya bu stat dolmazsa tüm Gebzelilere yazıklar olsun diyeceğim. Anlayacağım ki Gebze’yi sevmiyorlar.

*Ben Gebze’ye servetimi hibe ederek Gebze’yi adam edeceğim.

*Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Başkan İlker Çakır konuşmasının son bölümünde Gebze Ticaret Odası Nail Çiler’i çok sevdiğini söyleyerek, Gebzespor’a desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.