Tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum

Siyaset 02.06.2020 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum

K Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Önemli mesajlara imza atan Başkan Acay, “Yeni bir normalleşme süreci başladı. Bunlar çok güzel gelişmeler. Millet olarak iyi bir sınav verdik. Eksikler olmuştur ancak dünya gelenine göre en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. Maç 90 dakika rehavete kapılmayacağız” dedi.  GÜZEL EMEKLERİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ  AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay gazetemize konuştu. Önemli açıklamalar yapan Başkan Acay, “Yeni bir süreç başladı. Güzel emeklerin karşılığını alıyoruz. Tüm devlet görevlileri, tüm sorumlular güzel bir işe imza attı. Millet olarak kenetlendik, gönül gönüle verdik. Rehavete asla kapılmayacağız. Süreç iyiye doğru giderken işleri bozmak olmaz. Maç 90 dakika salgın henüz bitmedi. Sadece eskiye oranla iyi durumdayız. Asla maskesiz sokağa çıkmayalım. Sosyal mesafeyi koruyalım” dedi.  İNANILMAZ BİR BİRLİKTELİK YAŞADIK  Darıcalılara seslenen Başkan Ufuk Acay, “Darıcalı hemşerilerim başta olmak üzere herkese dikkatli olmalarını rica ediyorum. Ekonomik boyut olarak, kapalı olan yerler açılmaya başladı. Dünya çok sıkıntı yaşarken bizler en az hasarı yaşadık. Vaka sayıları azalıyor, iyileşen sayısı artıyor. Darıca için konuşayım, inanılmaz bir birliktelik yaşandı. Yetkililer, dernekler ve STK’lar inanılmaz kenetlendi. Diğer siyasi partiler süreç de rol oynadı, ellerinden gelen katkıyı sundu, çok teşekkür ederim” dedi.  SANDIKTA RAKİBİZ, BU ÜLKENİN EVLATLARIYIZ  Siyasi olarak rakip olduklarını onun dışında birlik ve beraberliğe gerek duyulan her zaman diğer siyasetçilerle bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Acay, “Sandıkta rakibiz, salgın döneminde rakip olmaz. Tüm Darıca’da bunun en güzel örneğine imza attık. Benim ellerinden geleni yapan tüm siyasi partilere teşekkür etmemem mümkün değil, onların da emekleri fazla. Tüm Darıca, A’dan Z’ye bir araya geldi, inşallah Kovid-19 süreci daha da iyiye gidecektir” açıklamasını yaptı.

K Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Önemli mesajlara imza atan Başkan Acay, “Yeni bir normalleşme süreci başladı. Bunlar çok güzel gelişmeler. Millet olarak iyi bir sınav verdik. Eksikler olmuştur ancak dünya gelenine göre en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. Maç 90 dakika rehavete kapılmayacağız” dedi. 


GÜZEL EMEKLERİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ 
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay gazetemize konuştu. Önemli açıklamalar yapan Başkan Acay, “Yeni bir süreç başladı. Güzel emeklerin karşılığını alıyoruz. Tüm devlet görevlileri, tüm sorumlular güzel bir işe imza attı. Millet olarak kenetlendik, gönül gönüle verdik. Rehavete asla kapılmayacağız. Süreç iyiye doğru giderken işleri bozmak olmaz. Maç 90 dakika salgın henüz bitmedi. Sadece eskiye oranla iyi durumdayız. Asla maskesiz sokağa çıkmayalım. Sosyal mesafeyi koruyalım” dedi. 


İNANILMAZ BİR BİRLİKTELİK YAŞADIK 
Darıcalılara seslenen Başkan Ufuk Acay, “Darıcalı hemşerilerim başta olmak üzere herkese dikkatli olmalarını rica ediyorum. Ekonomik boyut olarak, kapalı olan yerler açılmaya başladı. Dünya çok sıkıntı yaşarken bizler en az hasarı yaşadık. Vaka sayıları azalıyor, iyileşen sayısı artıyor. Darıca için konuşayım, inanılmaz bir birliktelik yaşandı. Yetkililer, dernekler ve STK’lar inanılmaz kenetlendi. Diğer siyasi partiler süreç de rol oynadı, ellerinden gelen katkıyı sundu, çok teşekkür ederim” dedi. 


SANDIKTA RAKİBİZ, BU ÜLKENİN EVLATLARIYIZ 
Siyasi olarak rakip olduklarını onun dışında birlik ve beraberliğe gerek duyulan her zaman diğer siyasetçilerle bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Acay, “Sandıkta rakibiz, salgın döneminde rakip olmaz. Tüm Darıca’da bunun en güzel örneğine imza attık. Benim ellerinden geleni yapan tüm siyasi partilere teşekkür etmemem mümkün değil, onların da emekleri fazla. Tüm Darıca, A’dan Z’ye bir araya geldi, inşallah Kovid-19 süreci daha da iyiye gidecektir” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.