TÜMSİAD 15 Temmuz’da Şehitler Anıtında

Gebze 08.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD 15 Temmuz’da Şehitler Anıtında

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı 15 Temmuz’da, geçtiğimiz Ramazan ayında okunan hatm-i şerifleri şehitlerin ruhuna hediye etmek için Şehitler Anıtı’nda olacak.

15 Temmuz Darbe girişiminin bu yıl ikinci senesi. Darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı okunan hatimleri şehitlere hediye etmek için Şehitler Anıtı’nda olacak. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklamasında, “15 Temmuz 2016 tarihinde Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz Fetö’nün hain darbe ve işgal girişimine karşı kahramanca bir direniş göstererek tarih yazmıştır. 250 vatan evladı şehadet şerbetini içmiş ve 2196 kardeşimiz yaralanarak gazilik unvanı almıştır. İstiklal ve İstikbalimizin teminatı olan kurumlarımızı yıpratmayı amaçlayan bu beyhude girişim milletimizin milli-manevi değerlerine bağlılığıyla, birlik beraberlik şuuruyla bertaraf edilmiştir. ŞEHİTLER ANITINDAYIZ 15 Temmuz Ruhu milli ve manevi değerlerimizin eseridir. Her zaman birliğimizi ve beraberliğimizi korumamızın, sevincimizi de üzüntümüzü de paylaşmamızın, gerektiğinde vatanımızı korumak için yekvücut olmamızın arkadaşında bir ruh vardır. Geçtiğimiz Ramazan ayında okunan hatm-i şerifleri şehitlerimizin ruhuna hediye etmek için o gece büyük kahramanlıklara şahit olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün hemen yanı başında, Şehitler Anıtı’ndayız. 15 Temmuz Milli Birlik Günü vesilesiyle TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak kardeş kuruluşlarımızla birlikte dualarımız daima fedakâr gazilerimizle beraber olduğunu belirtiyor, bu destanı yazan milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu ruhun yaşatılması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyor, 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allahu Teâlâ’dan rahmet diliyoruz.” ifadelerine yer verdi. SEDA ATAKİŞİ
TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı 15 Temmuz’da, geçtiğimiz Ramazan ayında okunan hatm-i şerifleri şehitlerin ruhuna hediye etmek için Şehitler Anıtı’nda olacak.

15 Temmuz Darbe girişiminin bu yıl ikinci senesi. Darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı okunan hatimleri şehitlere hediye etmek için Şehitler Anıtı’nda olacak. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklamasında, “15 Temmuz 2016 tarihinde Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz Fetö’nün hain darbe ve işgal girişimine karşı kahramanca bir direniş göstererek tarih yazmıştır. 250 vatan evladı şehadet şerbetini içmiş ve 2196 kardeşimiz yaralanarak gazilik unvanı almıştır. İstiklal ve İstikbalimizin teminatı olan kurumlarımızı yıpratmayı amaçlayan bu beyhude girişim milletimizin milli-manevi değerlerine bağlılığıyla, birlik beraberlik şuuruyla bertaraf edilmiştir.

ŞEHİTLER ANITINDAYIZ

15 Temmuz Ruhu milli ve manevi değerlerimizin eseridir. Her zaman birliğimizi ve beraberliğimizi korumamızın, sevincimizi de üzüntümüzü de paylaşmamızın, gerektiğinde vatanımızı korumak için yekvücut olmamızın arkadaşında bir ruh vardır. Geçtiğimiz Ramazan ayında okunan hatm-i şerifleri şehitlerimizin ruhuna hediye etmek için o gece büyük kahramanlıklara şahit olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün hemen yanı başında, Şehitler Anıtı’ndayız. 15 Temmuz Milli Birlik Günü vesilesiyle TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak kardeş kuruluşlarımızla birlikte dualarımız daima fedakâr gazilerimizle beraber olduğunu belirtiyor, bu destanı yazan milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu ruhun yaşatılması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyor, 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allahu Teâlâ’dan rahmet diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.