19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜMSİAD’da Korkmaz yeniden!

Gebze 15.01.2019 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD’da Korkmaz yeniden!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu dernek toplantı salonunda yapıldı. Şube dernek merkezinde yapılan kongrede mevcut Başkan Ensar Korkmaz yeniden seçildi.

Olağan Genel Kurul toplantısı, Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Başkan Korkmaz, 2007 yılında kurulan TÜMSİAD Gebze Şubesi’nin marka değeri olarak önemli bir noktaya geldiğini, faydalı olduğuna inandıkları çeşitli yurt dışı fuarlarına katılım sağladıklarını,Genel Merkez koordineli olarak iş gezileri düzenlediklerini, üyeleri için oldukça önemsedikleri eğitim seminerleri ve bölgesel protokol ziyaretleri gibi çeşitli etkinliklerle hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini anlattı. Yaklaşan 31 Mart seçimlerinin de hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Korkmaz, toplantıya katılan bütün üyelere teşekkürlerini bildirdi. YENİ YÖNETİM KURULU Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığına yeniden Ensar Korkmaz seçildi. Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine; Ahmet Duvarbaşı, Ümit Çelik, Mustafa Ok, Mustafa Akıncı, Turgay Mercan, Murat Atacan, Eyüp Tekin, Seyfettin Işık, Tacettin Kayıkçı, Halil Furkan Şafak, İdris Uğurlu, Deniz Çatar, Ali Köse, Bekir Büyükgöz, Emre Salih, Ramazan Cenk Çelik, Cem Çelik ve Ercan Ceylan seçildi. Denetleme kurulu asil üyeliklerine Ali Kılıç, Bayram Sarı, Ahmet Işık seçildi. Genel Kurul toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu dernek toplantı salonunda yapıldı. Şube dernek merkezinde yapılan kongrede mevcut Başkan Ensar Korkmaz yeniden seçildi.

Olağan Genel Kurul toplantısı, Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Başkan Korkmaz, 2007 yılında kurulan TÜMSİAD Gebze Şubesi’nin marka değeri olarak önemli bir noktaya geldiğini, faydalı olduğuna inandıkları çeşitli yurt dışı fuarlarına katılım sağladıklarını,Genel Merkez koordineli olarak iş gezileri düzenlediklerini, üyeleri için oldukça önemsedikleri eğitim seminerleri ve bölgesel protokol ziyaretleri gibi çeşitli etkinliklerle hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini anlattı. Yaklaşan 31 Mart seçimlerinin de hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Korkmaz, toplantıya katılan bütün üyelere teşekkürlerini bildirdi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığına yeniden Ensar Korkmaz seçildi. Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine; Ahmet Duvarbaşı, Ümit Çelik, Mustafa Ok, Mustafa Akıncı, Turgay Mercan, Murat Atacan, Eyüp Tekin, Seyfettin Işık, Tacettin Kayıkçı, Halil Furkan Şafak, İdris Uğurlu, Deniz Çatar, Ali Köse, Bekir Büyükgöz, Emre Salih, Ramazan Cenk Çelik, Cem Çelik ve Ercan Ceylan seçildi.

Denetleme kurulu asil üyeliklerine Ali Kılıç, Bayram Sarı, Ahmet Işık seçildi.

Genel Kurul toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.