TÜMSİAD’dan KOSGEB’e ziyaret

Gebze 26.02.2016 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD’dan KOSGEB’e ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’yı ziyaret etti.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, KOSGEB destekleri başta olmak üzere, çeşitli desteklerden üyelerinin bilgilendirilmesi noktasında TÜMSİAD olarak eğitim, seminer ve ortak proje geliştirilmesi konularında yapılacak çalışmalar içerisinde bulunmak istediklerini belirtti. Başkan Korkmaz, önümüzdeki mart ayı içerisinde TÜMSİAD Gebze Şubesi’nde KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik eğitimi yapılacağını da sözlerine ekledi. KOSGEB OSB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, TÜMSİAD ile KOSGEB desteklerinin ayrıntılarının anlatılması, çeşitli projeler geliştirilmesi ve girişimcilik eğitimleri gibi konularda bir araya gelmeyi arzu ettiklerini söyledi.
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’yı ziyaret etti.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, KOSGEB destekleri başta olmak üzere, çeşitli desteklerden üyelerinin bilgilendirilmesi noktasında TÜMSİAD olarak eğitim, seminer ve ortak proje geliştirilmesi konularında yapılacak çalışmalar içerisinde bulunmak istediklerini belirtti. Başkan Korkmaz, önümüzdeki mart ayı içerisinde TÜMSİAD Gebze Şubesi’nde KOSGEB işbirliğiyle girişimcilik eğitimi yapılacağını da sözlerine ekledi.

KOSGEB OSB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, TÜMSİAD ile KOSGEB desteklerinin ayrıntılarının anlatılması, çeşitli projeler geliştirilmesi ve girişimcilik eğitimleri gibi konularda bir araya gelmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.