TÜMSİAD’DAN TSE’YE ZİYARET

Gebze 06.01.2016 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD’DAN TSE’YE ZİYARET

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan’ı ziyaret etti. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcısı Lütfi Çetinkaya, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Muhteren Çay ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, 2016 yılında ilk resmi kurumsal ziyaretlerini TSE’ye yaptıklarını belirtti. Başkan Korkmaz, günümüz ticaret anlayışı, gittikçe zorlaşan rekabet koşullarında en küçük ürün veya hizmette dahi yerel ve uluslararası standartların arandığını ifade etti. Bu açıdan böyle önemli bir kurumun Gebze’de yer alıyor olmasının, tüm büyük ve KOBİ işletmeler için bir şans olduğunu dile getiren Korkmaz,  bu avantajın özellikle KOBİLER boyutunda yeterince değerlendirilmediğini de belirtti. Bu minvalde TSE’den TÜMSİAD üyelerinin bilgilendirilmesi noktasında çeşitli organizasyonlar vasıtasıyla birlikteliklerin oluşmasını temenni ettiklerini söyledi. TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, önümüzdeki dönemde TÜMSİAD Gebze Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirmek istediklerini, bu şekilde yakın ilişkilerin başlaması ve devam etmesi noktasında bir aşama kaydetmeyi sağlayabileceklerini belirtti. Ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir anlayışla hizmet ettiklerini, ölçme ve belgelendirme anlamında dışa bağımlılığı en aza indirecek tedbirleri aldıklarını ve alacaklarını belirten TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, TÜMSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan’ı ziyaret etti. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcısı Lütfi Çetinkaya, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Muhteren Çay ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, 2016 yılında ilk resmi kurumsal ziyaretlerini TSE’ye yaptıklarını belirtti. Başkan Korkmaz, günümüz ticaret anlayışı, gittikçe zorlaşan rekabet koşullarında en küçük ürün veya hizmette dahi yerel ve uluslararası standartların arandığını ifade etti. Bu açıdan böyle önemli bir kurumun Gebze’de yer alıyor olmasının, tüm büyük ve KOBİ işletmeler için bir şans olduğunu dile getiren Korkmaz,  bu avantajın özellikle KOBİLER boyutunda yeterince değerlendirilmediğini de belirtti. Bu minvalde TSE’den TÜMSİAD üyelerinin bilgilendirilmesi noktasında çeşitli organizasyonlar vasıtasıyla birlikteliklerin oluşmasını temenni ettiklerini söyledi. TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, önümüzdeki dönemde TÜMSİAD Gebze Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirmek istediklerini, bu şekilde yakın ilişkilerin başlaması ve devam etmesi noktasında bir aşama kaydetmeyi sağlayabileceklerini belirtti. Ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir anlayışla hizmet ettiklerini, ölçme ve belgelendirme anlamında dışa bağımlılığı en aza indirecek tedbirleri aldıklarını ve alacaklarını belirten TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, TÜMSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.