TÜMSİAD’dan üyelerine ücretsiz hizmet

Gebze 10.04.2018 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD’dan üyelerine ücretsiz hizmet

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerine yönelik ek iş yükü oluşturmadan SGK teşviklerinden hatasız yararlanma imkanı sağlıyor.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerine yönelik ek iş yükü oluşturmadan SGK teşviklerinden hatasız yararlanma imkanı sağlıyor. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz teşviklerle ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Korkmaz, mesajında “6111 sayılı kanun gereğince teşvik kapsamında olan çalışanlarınız için ödediğiniz SGK prim paylarından 6 aydan 54 aya kadar tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca 5510 sayılı kanunun öngördüğü yüzde 5’lik prim desteğine ek olarak bordro giderlerinde yapılacak yüzde 15,5’lik oranında indirim gerçekleşmektedir.7130 sayılı kanun ile SGK’nın geçmişe dönük teşvik ödemeleri konusundaki engellemelerin ortadan kalktığını, teşvikten faydalanmak isteyen üyelerin 1 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Teşvikten yararlanma parametrelerinin çokluğu, eksik yararlanma nedeniyle kazanç kayıplarına veya yersiz yararlanmalara bağlı fark primleri, ceza, faiz uygulamalarına ve en önemlisi ekstra iş yüküne sebep olmaktadır. Profesyonel hizmet almak isteyen TÜMSİAD üyelerinin SGK teşviklerinden hatasız yararlanabilmeleri için TÜMSİAD’a müracaat ederek teşvik alıp alamama durumları konusunda ücretsiz bilgi edinebilmeleri sağlanmaktadır” dedi.
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerine yönelik ek iş yükü oluşturmadan SGK teşviklerinden hatasız yararlanma imkanı sağlıyor.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerine yönelik ek iş yükü oluşturmadan SGK teşviklerinden hatasız yararlanma imkanı sağlıyor.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz teşviklerle ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Korkmaz, mesajında “6111 sayılı kanun gereğince teşvik kapsamında olan çalışanlarınız için ödediğiniz SGK prim paylarından 6 aydan 54 aya kadar tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca 5510 sayılı kanunun öngördüğü yüzde 5’lik prim desteğine ek olarak bordro giderlerinde yapılacak yüzde 15,5’lik oranında indirim gerçekleşmektedir.7130 sayılı kanun ile SGK’nın geçmişe dönük teşvik ödemeleri konusundaki engellemelerin ortadan kalktığını, teşvikten faydalanmak isteyen üyelerin 1 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Teşvikten yararlanma parametrelerinin çokluğu, eksik yararlanma nedeniyle kazanç kayıplarına veya yersiz yararlanmalara bağlı fark primleri, ceza, faiz uygulamalarına ve en önemlisi ekstra iş yüküne sebep olmaktadır. Profesyonel hizmet almak isteyen TÜMSİAD üyelerinin SGK teşviklerinden hatasız yararlanabilmeleri için TÜMSİAD’a müracaat ederek teşvik alıp alamama durumları konusunda ücretsiz bilgi edinebilmeleri sağlanmaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.