TÜMSİAD’dan Vali Aksoy’a Ziyaret

Gebze 07.08.2017 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD’dan Vali Aksoy’a Ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, Başkan Yardımcısı Yusuf Ekinci, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Genç, Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. Tanışma ve diyalog şeklinde geçen ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Kocaeli’ne yeni atanan Vali Hüseyin Aksoy’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise, TÜMSİAD heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, Başkan Yardımcısı Yusuf Ekinci, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Genç, Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

Tanışma ve diyalog şeklinde geçen ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Kocaeli’ne yeni atanan Vali Hüseyin Aksoy’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise, TÜMSİAD heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.