TÜMSİAD DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAYİ FUARINDA

Gebze 03.05.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD DÜNYANIN EN BÜYÜK SANAYİ FUARINDA

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi çoğunluğu yönetim kurulundan oluşan heyetiyle Almanya’da bulunan Hannover Messe fuarına katıldı.

ABD Başkanı ve Almanya Başbakanı tarafından açılışı birlikte yapılan dünyanın en büyük sanayi fuarı olarak lanse edilen ve 60 ülkeden 5 binin üzerinde firmanın bir araya geldiği Hannover Messe fuarına Türkiye 137 katılımcı firma ile en çok katılım sağlayan 5.ülke oldu. ENDÜSTRİ 4.0 İLE DİJİTAL TEKNOLOJİ TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Hannover fuarını uluslararası sanayi konusunda en büyük, en önemli ve en kapsamlı bir fuar olduğu için seçtiklerini söyledi. Dünyanın teknolojik alanda sürekli değişim içinde olduğunu, sanayide son devrim olarak lanse edilen Endüstri 4.0 ile akıllı teknolojilerin makinelerde kullanılması ve dijital teknoloji alanındaki inovasyonlarla yakalanan yeni trend içinde ülkemizin de yer alması gerektiğini anlattı. Türkiye’de sanayide üstün teknolojilerin üretilmesi, kullanılması, seri üretiminin yapılması, büyük pazarlarda tercih edilebilirlik noktasında önemli atılımların yapılabilmesi ve klasik teknolojilerin dışına çıkarak bilişim teknolojileri ile endüstrinin bir araya getirileceği düzeyin ulaşılabilirliği konusunun oldukça önemsenmesi gerektiğini belirtti. Başkan Korkmaz, programları içerisinde yer alan ve dünyanın önemli otomobil markalarından olan Volkswagen fabrikasını da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi çoğunluğu yönetim kurulundan oluşan heyetiyle Almanya’da bulunan Hannover Messe fuarına katıldı.

ABD Başkanı ve Almanya Başbakanı tarafından açılışı birlikte yapılan dünyanın en büyük sanayi fuarı olarak lanse edilen ve 60 ülkeden 5 binin üzerinde firmanın bir araya geldiği Hannover Messe fuarına Türkiye 137 katılımcı firma ile en çok katılım sağlayan 5.ülke oldu.

ENDÜSTRİ 4.0 İLE DİJİTAL TEKNOLOJİ

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Hannover fuarını uluslararası sanayi konusunda en büyük, en önemli ve en kapsamlı bir fuar olduğu için seçtiklerini söyledi. Dünyanın teknolojik alanda sürekli değişim içinde olduğunu, sanayide son devrim olarak lanse edilen Endüstri 4.0 ile akıllı teknolojilerin makinelerde kullanılması ve dijital teknoloji alanındaki inovasyonlarla yakalanan yeni trend içinde ülkemizin de yer alması gerektiğini anlattı. Türkiye’de sanayide üstün teknolojilerin üretilmesi, kullanılması, seri üretiminin yapılması, büyük pazarlarda tercih edilebilirlik noktasında önemli atılımların yapılabilmesi ve klasik teknolojilerin dışına çıkarak bilişim teknolojileri ile endüstrinin bir araya getirileceği düzeyin ulaşılabilirliği konusunun oldukça önemsenmesi gerektiğini belirtti. Başkan Korkmaz, programları içerisinde yer alan ve dünyanın önemli otomobil markalarından olan Volkswagen fabrikasını da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.