TÜMSİAD Gebze, Büyükakın’a gitti!

Gebze 13.05.2019 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD Gebze, Büyükakın’a gitti!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından Kocaeli’ne yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ok, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı, Seyfettin Işık, Murat Atacan, Furkan Şafak, Himmet Karadirek ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ziyarette dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise iş dünyamızın beklentilerine dönük her zaman adım atacak, yeni pazarların ve iş alanlarının bulunması yönündeki çalışmalara destek olacaklarını söyledi. TÜMSİAD heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.    

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından Kocaeli’ne yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ok, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı, Seyfettin Işık, Murat Atacan, Furkan Şafak, Himmet Karadirek ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ziyarette dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise iş dünyamızın beklentilerine dönük her zaman adım atacak, yeni pazarların ve iş alanlarının bulunması yönündeki çalışmalara destek olacaklarını söyledi. TÜMSİAD heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.