TÜMSİAD Gebze’den İstişare Toplantısı!

Gebze 25.12.2017 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD Gebze’den İstişare Toplantısı!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Genişletilmiş İstişare Kurulu Toplantısı, Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Life Port Hotel’de yapıldı. Toplantıya Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcıları Fehmi Okuyucu, Muhteren Çay, Yusuf Ekinci, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı, Murat Atacan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kuzu Bektaş, Kerem Genç, Turgay Mercan, Mustafa Ok, Ümit Çelik, Necmettin Demirel, Selçuk İnce, Seyfettin Işık, Eyüp Tekin ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan katıldılar. FAALİYETLER KONUŞULDU Şube olarak 2017 yılında yapılan faaliyetler ile 2018 yılı faaliyet planlanmasının yapıldığı toplantıda, gündem maddeleri detaylı olarak ele alındı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz istişare toplantısı ile ilgili yaptıkları değerlendirmede, 2017 yılında yaptıkları faaliyetleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değerlendirdiklerini, aynı şekilde 2018 yılı için de yapacakları eğitim, fuar, yurt dışı iş gezileri, teşvik ve desteklerin değerlendirmesi gibi birçok konunun ele alındığını belirtti. İstişare toplantısının oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Korkmaz, 2017 yılında olduğu gibi önümüzdeki 2018 yılından da oldukça ümitli olduklarını ve üyeleri için yapacakları tüm faaliyetleri gün gün planlamış olduklarını, üyelerine fayda sağlayacak projelere yoğunlaşacaklarını ifade etti. Genel İstişare Kurulu toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.  

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Genişletilmiş İstişare Kurulu Toplantısı, Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Life Port Hotel’de yapıldı. Toplantıya Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcıları Fehmi Okuyucu, Muhteren Çay, Yusuf Ekinci, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı, Murat Atacan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kuzu Bektaş, Kerem Genç, Turgay Mercan, Mustafa Ok, Ümit Çelik, Necmettin Demirel, Selçuk İnce, Seyfettin Işık, Eyüp Tekin ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan katıldılar.

FAALİYETLER KONUŞULDU

Şube olarak 2017 yılında yapılan faaliyetler ile 2018 yılı faaliyet planlanmasının yapıldığı toplantıda, gündem maddeleri detaylı olarak ele alındı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz istişare toplantısı ile ilgili yaptıkları değerlendirmede, 2017 yılında yaptıkları faaliyetleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değerlendirdiklerini, aynı şekilde 2018 yılı için de yapacakları eğitim, fuar, yurt dışı iş gezileri, teşvik ve desteklerin değerlendirmesi gibi birçok konunun ele alındığını belirtti. İstişare toplantısının oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Korkmaz, 2017 yılında olduğu gibi önümüzdeki 2018 yılından da oldukça ümitli olduklarını ve üyeleri için yapacakları tüm faaliyetleri gün gün planlamış olduklarını, üyelerine fayda sağlayacak projelere yoğunlaşacaklarını ifade etti. Genel İstişare Kurulu toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.