19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜMSİAD Gebze Şubesi’nden MÜSİAD’a ziyaret

Gebze 24.11.2016 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD Gebze Şubesi’nden MÜSİAD’a ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu olarak MÜSİAD Gebze Şubesi’ne ziyarette bulundu. TÜMSİAD heyetini MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcıları Fehmi Okuyucu ve Ali Kuzu Bektaş ile Yönetim Kurulu üyeleri Ümit Çelik, Turgay Mercan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, ziyarette şube olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Türkiye’de faaliyet gösteren iki büyük iş adamları derneği olarak iş dünyasında önemli bir yere sahip olduklarını, daha çok KOBİ’ler bazında iş dünyasına hitap ettiklerini ifade eden Başkan Korkmaz, Gebze’nin ticari olarak gelişmesi ve kalkınmasında yapılabilecek ve önemli değer ifade edecek ortak projelerde rahatlıkla buluşabileceklerine inandıklarını belirtti. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, TÜMSİAD’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurt, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’de yaptıkları ve katılımın iyi olduğunu belirttiği savunma ve havacılık fuarından gözlemlerini dile getirdi.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu olarak MÜSİAD Gebze Şubesi’ne ziyarette bulundu. TÜMSİAD heyetini MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Yardımcıları Fehmi Okuyucu ve Ali Kuzu Bektaş ile Yönetim Kurulu üyeleri Ümit Çelik, Turgay Mercan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, ziyarette şube olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Türkiye’de faaliyet gösteren iki büyük iş adamları derneği olarak iş dünyasında önemli bir yere sahip olduklarını, daha çok KOBİ’ler bazında iş dünyasına hitap ettiklerini ifade eden Başkan Korkmaz, Gebze’nin ticari olarak gelişmesi ve kalkınmasında yapılabilecek ve önemli değer ifade edecek ortak projelerde rahatlıkla buluşabileceklerine inandıklarını belirtti.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, TÜMSİAD’ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurt, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’de yaptıkları ve katılımın iyi olduğunu belirttiği savunma ve havacılık fuarından gözlemlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.