TÜMSİAD GEBZE ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Gebze 16.01.2017 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD GEBZE ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 6.Olağan Genel Kurulu dernek toplantı salonunda yapıldı. TÜMSİAD Gebze Şubesi dernek merkezinde yapılan kongrede mevcut Başkan Ensar Korkmaz yeniden seçildi.

                      Olağan Genel Kurulda oluşturulan TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Vekili Fehmi Okuyucu ve Başkan Yardımcıları Muhteren Çay,Yusuf Ekinci,Şenol Akın,Mustafa Akıncı ve Murat Selim Şadoğlu olarak belirlenen Yönetim Kurulu üyeleri listesinde Ali Kuzu Bektaş,Özgür Kerem Genç,Mustafa Ok,Ümit Çelik,Turgay Mercan,Ahmet Duvarbaşı,Murat Atacan,Eyüp Tekin,Seyfettin Işık,Selçuk İnce,Cem Çelik ve Muhammed Cihad Demirtaş yer aldı.                                     Genişletilmiş İstişare Toplantısı Yapıldı Oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleriyle genişletilmiş istişare kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 2016 yılında yapılan faaliyetler, komisyon projelerinin değerlendirilmesi ve 2017 yılı faaliyetlerinin planlanmasının yapıldığı toplantıda, gündem maddeleri detaylı olarak ele alındı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz toplantıyla ilgili yaptıkları açıklamada,2016 yılında yaptıkları faaliyetleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değerlendirdiklerini,aynı şekilde 2017 yılı için de yapacakları eğitim, seminer,fuar,yurt içi ve yurt dışı iş gezileri,teşvik ve desteklerin değerlendirmesi gibi birçok konunun ele alındığını anlattı. İstişare toplantısının oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Korkmaz,geçen yıl olduğu gibi 2017 yılında da üyelerimiz için yapacağımız tüm faaliyetleri oluşturulan komisyonlar bazında gün gün planlamış olduklarını, üyelerine fayda sağlayacak projelere yoğunlaştıklarını belirtti. Genel İstişare Kurulu toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.  
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 6.Olağan Genel Kurulu dernek toplantı salonunda yapıldı. TÜMSİAD Gebze Şubesi dernek merkezinde yapılan kongrede mevcut Başkan Ensar Korkmaz yeniden seçildi.

 

 

                 

Olağan Genel Kurulda oluşturulan TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Vekili Fehmi Okuyucu ve Başkan Yardımcıları Muhteren Çay,Yusuf Ekinci,Şenol Akın,Mustafa Akıncı ve Murat Selim Şadoğlu olarak belirlenen Yönetim Kurulu üyeleri listesinde Ali Kuzu Bektaş,Özgür Kerem Genç,Mustafa Ok,Ümit Çelik,Turgay Mercan,Ahmet Duvarbaşı,Murat Atacan,Eyüp Tekin,Seyfettin Işık,Selçuk İnce,Cem Çelik ve Muhammed Cihad Demirtaş yer aldı.

                                    Genişletilmiş İstişare Toplantısı Yapıldı

Oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleriyle genişletilmiş istişare kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 2016 yılında yapılan faaliyetler, komisyon projelerinin değerlendirilmesi ve 2017 yılı faaliyetlerinin planlanmasının yapıldığı toplantıda, gündem maddeleri detaylı olarak ele alındı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz toplantıyla ilgili yaptıkları açıklamada,2016 yılında yaptıkları faaliyetleri yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değerlendirdiklerini,aynı şekilde 2017 yılı için de yapacakları eğitim, seminer,fuar,yurt içi ve yurt dışı iş gezileri,teşvik ve desteklerin değerlendirmesi gibi birçok konunun ele alındığını anlattı. İstişare toplantısının oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Başkan Korkmaz,geçen yıl olduğu gibi 2017 yılında da üyelerimiz için yapacağımız tüm faaliyetleri oluşturulan komisyonlar bazında gün gün planlamış olduklarını, üyelerine fayda sağlayacak projelere yoğunlaştıklarını belirtti.

Genel İstişare Kurulu toplantısı, TÜMSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin beklentiler, dilek ve temennilerinin dile getirildiği bölüm ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.