19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜMSİAD Gebze Üyeleriyle Buluştu

Gebze 21.10.2018 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD Gebze Üyeleriyle Buluştu

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyeleriyle tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla Bilişim Vadisi içerisinde Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Ekinci tarafından açılan Cafe Rengi’de bir araya geldi. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, üyelere yönelik seminer, eğitim, çalıştay ve kahvaltı gibi çeşitli programlarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını, işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesini ve büyük işletme yapısını kazanmalarını destekleyerek ülkemiz sanayisinin ekonomik büyüklük yapısına katkıda bulunmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltılı programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini anlatan Başkan Korkmaz, onların da TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını belirtti.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyeleriyle tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla Bilişim Vadisi içerisinde Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Ekinci tarafından açılan Cafe Rengi’de bir araya geldi.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, üyelere yönelik seminer, eğitim, çalıştay ve kahvaltı gibi çeşitli programlarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını, işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesini ve büyük işletme yapısını kazanmalarını destekleyerek ülkemiz sanayisinin ekonomik büyüklük yapısına katkıda bulunmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltılı programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini anlatan Başkan Korkmaz, onların da TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.