TÜMSİAD’ın 15 Temmuz Turları Devam Ediyor

Gebze 14.07.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD’ın 15 Temmuz Turları Devam Ediyor

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde protokol ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç, Murat Atacan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu 15 Temmuz ziyaretlerine devam ettiklerini, program kapsamında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretlerde hain darbe kalkışmasının sene-i devriyesinde TÜMSİAD Genel Merkezi tarafından gönderilen ve çeşitli görsellerden oluşan 15 Temmuz temalı çalışmaları takdim ettiklerini belirtti.  

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde protokol ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç, Murat Atacan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkan Vekili Fehmi Okuyucu 15 Temmuz ziyaretlerine devam ettiklerini, program kapsamında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretlerde hain darbe kalkışmasının sene-i devriyesinde TÜMSİAD Genel Merkezi tarafından gönderilen ve çeşitli görsellerden oluşan 15 Temmuz temalı çalışmaları takdim ettiklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.