TÜMSİAD İstihdam Çalıştayı Yapacak

Gebze 19.10.2017 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD İstihdam Çalıştayı Yapacak

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi,  21 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da “İstihdam ve Nitelikli Ara Eleman Çalıştayı” düzenleyecek. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, şube olarak 21 Ekim Cumartesi günü, Holiday Inn Hotel’de istihdam ve nitelikli ara eleman çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi. Yapacakları çalıştay için konu üzerinde katkı ve önerilerinin olabileceğine inandıkları kurumları ziyaret ettiklerini ve çalıştaya davet ettiklerini belirtti. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdamla ilgili sorunlar konusunda, konusunun uzmanı moderatör ile bu konunun muhatabı olduğuna inandıkları kurumların da dahil edileceği geniş çaplı bir çalıştay yapacaklarını anlattı. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD olarak önemli buldukları bu konu üzerinde, sorunun çözümüne yönelik ortaya çıkacak netice doğrultusunda çalıştay sonunda atılacak adımları ortaya koyacak ve katılan kurum yetkili ve uzmanlarının görüş ve katkılarının yer alacağı bir sonuç bildirgesi yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi. HOLİDAY INN’DE GERÇEKLEŞECEK TÜMSİAD Genel Başkanı ve TÜMSİAD Marmara Şubeleri Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katılacağı ve geniş çapta katılımlı bir organizasyon olarak planlanan istihdam programı, konusunun uzmanı Dr.İlkay Gültaş’ın moderatörlüğünde Holiday ınn Gebze Hotel’de gerçekleştirilecek.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi,  21 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da “İstihdam ve Nitelikli Ara Eleman Çalıştayı” düzenleyecek.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, şube olarak 21 Ekim Cumartesi günü, Holiday Inn Hotel’de istihdam ve nitelikli ara eleman çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi. Yapacakları çalıştay için konu üzerinde katkı ve önerilerinin olabileceğine inandıkları kurumları ziyaret ettiklerini ve çalıştaya davet ettiklerini belirtti. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan istihdamla ilgili sorunlar konusunda, konusunun uzmanı moderatör ile bu konunun muhatabı olduğuna inandıkları kurumların da dahil edileceği geniş çaplı bir çalıştay yapacaklarını anlattı. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD olarak önemli buldukları bu konu üzerinde, sorunun çözümüne yönelik ortaya çıkacak netice doğrultusunda çalıştay sonunda atılacak adımları ortaya koyacak ve katılan kurum yetkili ve uzmanlarının görüş ve katkılarının yer alacağı bir sonuç bildirgesi yayınlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HOLİDAY INN’DE GERÇEKLEŞECEK

TÜMSİAD Genel Başkanı ve TÜMSİAD Marmara Şubeleri Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katılacağı ve geniş çapta katılımlı bir organizasyon olarak planlanan istihdam programı, konusunun uzmanı Dr.İlkay Gültaş’ın moderatörlüğünde Holiday ınn Gebze Hotel’de gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.