TÜMSİAD Rektör Aslan’a gitti!

Gebze 09.07.2018 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜMSİAD Rektör Aslan’a gitti!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Rektör Aslan, üniversite olarak sanayi ile işbirliğini önemsediklerini söyledi.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Seyfettin Işık, Necmettin Demirel ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. ÜNİVERSİTE OLARAK SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Hasan Aslan, TÜMSİAD Yönetim Kurulu olarak yapılan ziyaret için memnuniyetlerini dile getirdi. Rektör Aslan, üniversite olarak sanayi ile işbirliğini önemsediklerini, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya gayret ettiklerini ve üniversite başarı skalasının daha yükseklere çıkarılması konusunun hedefleri arasında bulunduğunu anlattı. Ziyarete gelen TÜMSİAD Gebze Şubesi heyetine teşekkür etti. DERNEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Başkan Korkmaz, bölgenin bilim üssü olan Gebze Teknik Üniversitesi’nin ilçemize ve ülkemize büyük katkılarda bulunduğunu söyledi ve yeni atanan Rektör Prof.Dr.M. Hasan Aslan’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Korkmaz tarafından TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak yakın zamanda yaptıkları istihdam ve nitelikli ara eleman çalıştayına katılan Rektör Aslan’a çalıştay sonuç raporu takdim edildi.  
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Rektör Aslan, üniversite olarak sanayi ile işbirliğini önemsediklerini söyledi.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Muhteren Çay, Seyfettin Işık, Necmettin Demirel ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

ÜNİVERSİTE OLARAK SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Hasan Aslan, TÜMSİAD Yönetim Kurulu olarak yapılan ziyaret için memnuniyetlerini dile getirdi. Rektör Aslan, üniversite olarak sanayi ile işbirliğini önemsediklerini, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya gayret ettiklerini ve üniversite başarı skalasının daha yükseklere çıkarılması konusunun hedefleri arasında bulunduğunu anlattı. Ziyarete gelen TÜMSİAD Gebze Şubesi heyetine teşekkür etti.

DERNEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Başkan Korkmaz, bölgenin bilim üssü olan Gebze Teknik Üniversitesi’nin ilçemize ve ülkemize büyük katkılarda bulunduğunu söyledi ve yeni atanan Rektör Prof.Dr.M. Hasan Aslan’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Korkmaz tarafından TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak yakın zamanda yaptıkları istihdam ve nitelikli ara eleman çalıştayına katılan Rektör Aslan’a çalıştay sonuç raporu takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.