TÜMSİAD, SEKTÖREL TOPLANTILAR YAPACAK!

Gebze 07.02.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜMSİAD, SEKTÖREL TOPLANTILAR YAPACAK!

TÜMSİAD Gebze’den Kocaeli Şubesi’ne Ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akıncı, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Işık ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. Her iki Şube yönetim kurulu üyeleri arasında tanışma ve diyalog şeklinde geçen ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, TÜMSİAD Kocaeli Şubesi Başkanı olarak seçilen Abdulkadir Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Korkmaz,  yakın şubeler arasında iletişimin artırılması, ticaret fırsatlarının birlikte değerlendirilmesi, karşılıklı sektör analizleri yapılması ve bu sektörlerin bir araya getirilmesinin önemini anlattı. TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından derneklerinin ziyaret edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yakın şubeler arasında sektörel toplantıların yapılmasına başlanması için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlamak istediklerini ifade etti.
TÜMSİAD Gebze’den Kocaeli Şubesi’ne Ziyaret

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Başkan Vekili Fehmi Okuyucu, Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akıncı, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Işık ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

Her iki Şube yönetim kurulu üyeleri arasında tanışma ve diyalog şeklinde geçen ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, TÜMSİAD Kocaeli Şubesi Başkanı olarak seçilen Abdulkadir Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Korkmaz,  yakın şubeler arasında iletişimin artırılması, ticaret fırsatlarının birlikte değerlendirilmesi, karşılıklı sektör analizleri yapılması ve bu sektörlerin bir araya getirilmesinin önemini anlattı.

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdulkadir Yılmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından derneklerinin ziyaret edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yakın şubeler arasında sektörel toplantıların yapılmasına başlanması için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlamak istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.