19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜMSİAD ÜYELERİYLE TANIŞMA TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Gebze 18.04.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD ÜYELERİYLE TANIŞMA TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyelerini tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla birbirine yakın sektörleri dernek merkezinde bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu sene altıncısı düzenlenen tanışma kahvaltısı TÜMSİAD Gebze Şubesi Mali İşler Ve Teşvik Komisyonu Başkanı Şenol Akın tarafından organize edildi. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, kahvaltı ve karşılıklı diyalog şeklinde yapılan bu toplantılarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle olan ticaret hacimlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini belirten Başkan Korkmaz, onların da TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını ifade etti.   YENİ WEB SİTESİ TANITILDI Program sonunda TÜMSİAD’ın yeni web sitesi üyelere tanıtıldı. Üyeler arasında ticaret hacminin geliştirilmesinin amaçlandığı, aranan ürünlerin bulunabildiği, detaylı ve kolayca ulaşılabilen firma ve faaliyet bilgilerinin bir arada olduğu TÜMSİAD’ın yeni web sitesi ile 13.000’e yakın üye potansiyelinin bir arada bulunmasının geleceğe dönük ileri teknolojiler sayesinde önemli noktalara getirilmesi planlanıyor.  
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi, üyelerini tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla birbirine yakın sektörleri dernek merkezinde bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu sene altıncısı düzenlenen tanışma kahvaltısı TÜMSİAD Gebze Şubesi Mali İşler Ve Teşvik Komisyonu Başkanı Şenol Akın tarafından organize edildi.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, kahvaltı ve karşılıklı diyalog şeklinde yapılan bu toplantılarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle olan ticaret hacimlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği programlara mevcut üyelerinin yanı sıra, yeni üye adaylarının da davet edildiğini belirten Başkan Korkmaz, onların da TÜMSİAD ailesiyle tanışma fırsatı bulduklarını ifade etti.  

YENİ WEB SİTESİ TANITILDI

Program sonunda TÜMSİAD’ın yeni web sitesi üyelere tanıtıldı. Üyeler arasında ticaret hacminin geliştirilmesinin amaçlandığı, aranan ürünlerin bulunabildiği, detaylı ve kolayca ulaşılabilen firma ve faaliyet bilgilerinin bir arada olduğu TÜMSİAD’ın yeni web sitesi ile 13.000’e yakın üye potansiyelinin bir arada bulunmasının geleceğe dönük ileri teknolojiler sayesinde önemli noktalara getirilmesi planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.