TUNÇ, GÜRBÜZ’Ü UNUTMADI!

Çayırova 10.04.2018 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TUNÇ, GÜRBÜZ’Ü UNUTMADI!

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü ziyaret etti.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü vesilesiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu ve Çayırova TOKİ Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ve okul müdürleri ile birlikte, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü dün makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Emniyet mensuplarına pasta ikramıyla birlikte birer çiçek takdimi yapıldı. Ziyarete katılan öğrencilere Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz tarafından hediye verildi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, “Emniyetimizi sağlamak İçin gece gündüz çalışan tüm emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunuyor. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize huzurlu ve sıhhatli bir ömür diliyoruz diyoruz.” dedi.
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü ziyaret etti.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü vesilesiyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu ve Çayırova TOKİ Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ve okul müdürleri ile birlikte, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü dün makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Emniyet mensuplarına pasta ikramıyla birlikte birer çiçek takdimi yapıldı. Ziyarete katılan öğrencilere Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz tarafından hediye verildi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, “Emniyetimizi sağlamak İçin gece gündüz çalışan tüm emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunuyor. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize huzurlu ve sıhhatli bir ömür diliyoruz diyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.