Tunç’tan Demirci’ye teşekkür

Çayırova 12.09.2018 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tunç’tan Demirci’ye teşekkür

Çayırova Belediyesi tarafından 2018-2019 öğretim yılı için okullarda ki bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.

Çayırova Belediyesi okulların yaz ayında tatile girmesi ile başlattığı bakım-onarım işlemlerini tamamladı. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde tüm okullara eğitim desteğini sürdürmeye devam ederken. Başkan Şevki Demirci’nin verdiği talimatlar doğrultusunda başlatılan bakım-onarım, tadilat ve bahçe düzenleme çalışmalarında sona geldi. Duvarlar ve tavanlar boyandı, sınıflar eğitime hazır hale getirildi. Çayırova Belediyesi bu çalışmalar çerçevesinde 2 Buçuk ton boya katkısı yaptığı da öğrenildi. Öğrencilere, çocuklara ve eğitime verdiği önemle de tanınan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yapılan çalışmalarla ilgili, "Evlatlarımız bizim göz bebeğimiz. Onların en iyi şartlarda ve imkanlarda eğitim görebilmeleri için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Okullara yaptığımız bakım-onarım ve tadilat işlemleri 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize hediyemiz olsun istedik. Çocuklarımızın hepsini seviyor, öğrencilik hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Öte yandan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’ta ilçe genelinde ki 10 okula 2 buçuk ton boya katkısı ve bakım onarım işlerinde destek veren başta Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova Belediyesi tarafından 2018-2019 öğretim yılı için okullarda ki bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.

Çayırova Belediyesi okulların yaz ayında tatile girmesi ile başlattığı bakım-onarım işlemlerini tamamladı. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde tüm okullara eğitim desteğini sürdürmeye devam ederken. Başkan Şevki Demirci’nin verdiği talimatlar doğrultusunda başlatılan bakım-onarım, tadilat ve bahçe düzenleme çalışmalarında sona geldi. Duvarlar ve tavanlar boyandı, sınıflar eğitime hazır hale getirildi. Çayırova Belediyesi bu çalışmalar çerçevesinde 2 Buçuk ton boya katkısı yaptığı da öğrenildi.

Öğrencilere, çocuklara ve eğitime verdiği önemle de tanınan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yapılan çalışmalarla ilgili, "Evlatlarımız bizim göz bebeğimiz. Onların en iyi şartlarda ve imkanlarda eğitim görebilmeleri için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Okullara yaptığımız bakım-onarım ve tadilat işlemleri 2018-2019 eğitim yılında öğrencilerimize hediyemiz olsun istedik. Çocuklarımızın hepsini seviyor, öğrencilik hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Öte yandan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’ta ilçe genelinde ki 10 okula 2 buçuk ton boya katkısı ve bakım onarım işlerinde destek veren başta Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.