19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tunç’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Çayırova 20.09.2018 - 21:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tunç’tan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da göreve yeni başlayan müdür ve okul yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çayırova’da göreve yeni başlayan okul müdürleri ve yöneticilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 15 Temmuz Fen Lisesi, Çayırova Anaokulu, Yenimahalle İlk ve Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu´na ziyaretlerde bulunan Tunç, “Okul müdürlüğüne yeni görevlendirilen tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Yeni görevlendirilen okul müdürlerinin bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarını sürdüreceğine inandığını dile getiren Tunç, “Kendilerine yapacakları hayırlı çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız.” diye belirtti. Okul müdürleri ve yöneticileri ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da göreve yeni başlayan müdür ve okul yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çayırova’da göreve yeni başlayan okul müdürleri ve yöneticilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 15 Temmuz Fen Lisesi, Çayırova Anaokulu, Yenimahalle İlk ve Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu´na ziyaretlerde bulunan Tunç, “Okul müdürlüğüne yeni görevlendirilen tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Yeni görevlendirilen okul müdürlerinin bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarını sürdüreceğine inandığını dile getiren Tunç, “Kendilerine yapacakları hayırlı çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız.” diye belirtti. Okul müdürleri ve yöneticileri ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’a teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.