Tunç’tan Müdür Aldemir’e Ziyaret

Çayırova 15.09.2020 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tunç’tan Müdür Aldemir’e Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Aldemir’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Tuncer Aldemir’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitimde şiddet konusuna değinen Müdür Tunç ve Aldemir ortak hareket ederek eğitmenlere karşı nefret söylemi ve şiddeti en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ziyarette konuşan Müdür Tunç, okul çevrelerindeki öğrenci geçiş noktalarında bulunan yaya geçitlerinin şoförler tarafından dikkate alınmadığını belirterek emniyet teşkilatının bu konu üzerinde durmasını rica etti. “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ” İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Aldemir ise “Okullarda yaşanan şiddet olayları, insanların kendini yasadan üstün saymasından kaynaklanmaktadır. Biz insanlara yasanın üstünlüğü aşılayarak, şiddeti ve nefret söylemlerini sadece okul düzeyinde değil Çayırova halkının genelinde bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca öğrencilerin yaya geçitlerinde yaşamış oldukları sorunların giderilmesi için trafik ekiplerinin kontrollerde bulunacağız” dedi. Çayırova halkının sorunlarının giderilmesi için birlik olunmasının hedeflendiği ziyaretin ardından Azmi Tunç, Tuncer Aldemir’e yeni görevi için başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Aldemir’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Tuncer Aldemir’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitimde şiddet konusuna değinen Müdür Tunç ve Aldemir ortak hareket ederek eğitmenlere karşı nefret söylemi ve şiddeti en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ziyarette konuşan Müdür Tunç, okul çevrelerindeki öğrenci geçiş noktalarında bulunan yaya geçitlerinin şoförler tarafından dikkate alınmadığını belirterek emniyet teşkilatının bu konu üzerinde durmasını rica etti.

“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Aldemir ise “Okullarda yaşanan şiddet olayları, insanların kendini yasadan üstün saymasından kaynaklanmaktadır. Biz insanlara yasanın üstünlüğü aşılayarak, şiddeti ve nefret söylemlerini sadece okul düzeyinde değil Çayırova halkının genelinde bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca öğrencilerin yaya geçitlerinde yaşamış oldukları sorunların giderilmesi için trafik ekiplerinin kontrollerde bulunacağız” dedi. Çayırova halkının sorunlarının giderilmesi için birlik olunmasının hedeflendiği ziyaretin ardından Azmi Tunç, Tuncer Aldemir’e yeni görevi için başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.